reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
aqua mój Adam spanikował że to może być białaczka:-) CRP mam zrobić szybko żeby właśnie lekarz wiedział co robić
artemida chyba raczej cesarka bo moja ginka boi się że podczas skurczy mogą mi popękać stare blizny...
fajowa z niej babka.....
artemida chyba raczej cesarka bo moja ginka boi się że podczas skurczy mogą mi popękać stare blizny...
fajowa z niej babka.....
Ostatnia edycja:
Kasiula twoja ginka napewno Cie uspokoi
Matylda mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
U nas w sumie dobrze. Mala jest jeszecze nizej. No ale polezymy to moze jeszcze troszke uda sie w dwupaku.Ginka stwierdzila ze juz moge rodzic ale nam sie nigdzie nie spieszy.
Matylda mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
U nas w sumie dobrze. Mala jest jeszecze nizej. No ale polezymy to moze jeszcze troszke uda sie w dwupaku.Ginka stwierdzila ze juz moge rodzic ale nam sie nigdzie nie spieszy.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
To ja tez melduje ze wizyte u okulisty mam odfajkowana i zaswiadczenko o zalecanym cc mam w reku:-)
No i najwazniejsze - zalatwilam to w ramach NFZ :-) Pomijam ze babka byla nizbyt mila i bardzo malo rozmowna ale mam to gdzies - wazne ze stanelo na moim i nic nie zaplacilam hehe.
Mnie wizja CC wcale nie przeraza wrecz przeciwnie.
No i najwazniejsze - zalatwilam to w ramach NFZ :-) Pomijam ze babka byla nizbyt mila i bardzo malo rozmowna ale mam to gdzies - wazne ze stanelo na moim i nic nie zaplacilam hehe.
Mnie wizja CC wcale nie przeraza wrecz przeciwnie.
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
dziewczyny doczytałam teraz na necie co to jest to CRP i jaka jest norma dla kobiet.
kurcze przeraziło mnie to trochę, bo to jest badanie w kierunku wykluczenia ryzyka zawału serca albo udaru mózgu:-(
kurcze przeraziło mnie to trochę, bo to jest badanie w kierunku wykluczenia ryzyka zawału serca albo udaru mózgu:-(
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - masz racje to najwazniejsze, zreszta ponoc nie ma co sie zbytnio nastawiac na rodzaj porodu bo nigdy nic nie wiadomo. Tyle ze ja bym sie teraz bala o swoje oczy i stara blizne, moja ginka tez sklania sie u mnie do CC ale niestety dla lekarzy cc to wiekszy problem i czasem moga ryzykowac moim kosztem.
Najwazniejsze to zebysmy trafili na dobrego lekarza, on podejmie wlasciwa decyzje - wtedy wszystko bedzie ok. Ja tam na Zelaznej ufam lekarzom, czuje sie tam bezpiecznie i zdam sie na nich.
Matylda - nie panikuj, bedzie dobrze, czasem nie warto czytac co to moze znaczyc... ale ja tez zawsze chce wiedziec jak najwiecej.
Najwazniejsze to zebysmy trafili na dobrego lekarza, on podejmie wlasciwa decyzje - wtedy wszystko bedzie ok. Ja tam na Zelaznej ufam lekarzom, czuje sie tam bezpiecznie i zdam sie na nich.
Matylda - nie panikuj, bedzie dobrze, czasem nie warto czytac co to moze znaczyc... ale ja tez zawsze chce wiedziec jak najwiecej.
Ostatnia edycja:
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
dzięki laski
Adam też na mnie nakrzyczał, że głupoty opowiadam ale zawiezie mnie jutro na 8.00 do laboratorium a do 16.00 odbierze wynik.
oby był mniejszy niż 4,0
Adam też na mnie nakrzyczał, że głupoty opowiadam ale zawiezie mnie jutro na 8.00 do laboratorium a do 16.00 odbierze wynik.
oby był mniejszy niż 4,0
Podziel się: