KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - z tego co wyczytalam na wielu stronach to raczej problem w tym ze na Karowej sa fanatycy porodow naturalnych i zwlekaja do ostatniej chwili z CC. Niestety i tak wiele tych porodow konczy sie cesarka bo kobiety nie sa w stanie urodzic naturalnie np. zbyt krotka pepowina, owiniecie sie nia dziecka, zbyt duze dziecko i gdy dziecko jest juz podduszone wykonuja w koncu cesarke.
Teraz wlasnie czytalam tutaj:
Poronienie - informacje dla Ciebie: Ciąża po stracie Porod - metoda cesarskie ciecie
Kobieta zazwyczaj powinna urodzic naturalnie, jednak natura nie jest idealna i czasem sie nie udaje i tez z tego wzgledu ciaza konczy sie czasem CC - operacja jako wyjsciem awaryjnym. Nigdy nie slyszalam o przeciwskazaniach do CC.
Dobra ja juz koncze czytanie i nie madrze sie na ten temat, mam nadzieje ze ten problem mnie i reszty wrzesniowek nie dotknie.
Ciekawe jak sobie radzi Majeczka...
Teraz wlasnie czytalam tutaj:
Poronienie - informacje dla Ciebie: Ciąża po stracie Porod - metoda cesarskie ciecie
Kobieta zazwyczaj powinna urodzic naturalnie, jednak natura nie jest idealna i czasem sie nie udaje i tez z tego wzgledu ciaza konczy sie czasem CC - operacja jako wyjsciem awaryjnym. Nigdy nie slyszalam o przeciwskazaniach do CC.
Dobra ja juz koncze czytanie i nie madrze sie na ten temat, mam nadzieje ze ten problem mnie i reszty wrzesniowek nie dotknie.
Ciekawe jak sobie radzi Majeczka...
Ostatnia edycja: