reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
aha i coś dynadało... ale czy to był siusiak? Gin twierdzi że na tą chwilę "wygląda" na chłopca, choć nie bardzo chce eksponować klejnotów... będziemy monitorować klejnoty dalej...

śmiać mi się tylko chciało jak zagadnełam o tej płci, a gin, że co, moze ma mi powiedzieć czy będzie mądre? a ja że to to już wiem, bo to ma w genach zapisane;-):-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2: :-D:-D:-D:-D
no pieknie wiec jest szansa na kolejnego chłopa w naszym małym babińcu
wyników GRATULUJE

olisska a nie mowilam ci ze tu jak maja watpliwosci to jednak na zimne dmuchaja :tak:
korni no aaaaaaaaaaaameryka :-D
o i widze ze pierwsze dziewczynki chlopcami sie jednak okazuja ... hmm ciekawe ile jeszcze we wrzesniu niespodzianek bedzie ;-)

agata popieram twojego gina - az zaskakuje takie podejscie ale tylko pozytywnie ;-)

a ja dzis na usg ... waginalnym - forma sprawdzania szyjki ;-)SZYJKA ZAMKNIETA na cztery spusty ..... juuuuuuupi :tak::tak::tak:
ciesze sie i od razu lepiej sie czuje normalnie ... z niuska wlasnie na tym etapie ciazy szyjka zaczela mi sie skracac i otwierac ... gin jest optymista i twierdzi ze bedzie dobrze, nawet powiedzial ze przenosze ta ciaze - ja stanowczo zaprotestowalam - o nie tym razem napewno NIE ;-)
jednak ginko chce woli dmuchac na zimne i za 6 tyg znow usg i sprawdzanie szyjki
a i dziolka widzialam ... kopala, raczkami wymachiwala, serduszko slicznie widac, reszte tez - podobno wsio ok :tak:...

ciesze sie, ze same dobre wiadomości, super!!!!

ja w piatek odbieram wyniki z labolatorium i oczywiście juz trzęse portkami, bo robiłam tą krzywą cukrową, a cukier juz miałam bez glukozy dośc wysoki, ale mieszczący sie w normie
a dziś jeszcze zaniosłam mocz i taki jakis za pomarańczowy mi sie wydawał :baffled:

Korni, Isunia - super wieści :-) Korni, no ciekawe czy chłopaczek? :-)
Pycha, na pewno ok będzie. Kolor moczu to rzadko coś niepokojącego - ja mam z okazji chorej wątroby takie kolory moczu że oj, a jeszcze nic nie wyszło w badaniu :tak:

Hej mamusie:-)
Wlasnie wrocilam z kolejnej wizyty u poloznej - wszystko jak najlepiej :tak::tak::tak:
Pobrala krew - po raz ostatni mam nadzieje :baffled:, zmierzyla brzuszek (27 cm) - w normie, posluchalysmy serduszka :-):-):-) Znowu sie poplakalam jak uslyszalam to pikanie :zawstydzona/y::tak: Wyniki moczu bardzo dobre, no i 8 kilo na plusie :zawstydzona/y: Czy to duzo?
Hmmmm :laugh2:
30 czerwca odwiedzi mnie w domu i pogadamy o karmieniu piersia i porodzie. Uff, ale ten czas leci...:tak: Chociaz chcialabym aby juz sierpien sie zaczal.... :tak:

korni gratuluje dobrych wynikow i trzymam kciuki za chlopaczka - bo nadal w mniejszosci jestesmy :laugh2:
Pozdrawiam was wszystkie i gratuluje pomyslnych wiesci :tak:

reklama
korni, isunia, fiolet serdeczne gratulacje, super, ze wszystko w porzadku.
pycha moze za malo pijesz i dlatego intensywny kolor?

Do góry