reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Anaklim - brak słów na tych Twoich lekarzy ... kurcze a jak by ktoś umierał to też każą czekać na wyniki badań ..?

Dla reszty gratulacje super wyników i zdrowych dziaciaczków . oby tak dalej ..

Anaklim - naprawde brak slow... najgorsze ze mnie tez niedlugo czeka zmaganie sie z tymi ich metodami:baffled: Mam nadzieje, ze jednak z reka wszystko bedzie ok i niedlugo juz Ci pomoga.
Mam nadzieje ze Tobiaszek bedzie rownie zdrowy jak Gabrysia bo inaczej sie wykoncze psychicznie z powodu ich sluzby zdrowia.

anaklim- rety, ostatnio nic nie wspominałaś o tej rączce więc myślałam, że może już wszystko z nią ok, a tu... cholercia paranoja żeby tyle czasu z bolącą i spuchniętą ręką chodzić:no:

Anaklim szkoda słów co do lekarzy u ciebie.Daj znać jak wyjaśni się co dalej z ręką.
Dziewczyny nasze maleństwa coraz większe i większe....niedługo będzie im maławo miejsca w ich tymczasowych mieszkankach.

Ja 10-go czerwca mam kolejne prenetalne usg już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć szkraba.Ginekologa dopiero mam 25-go.
Pozdrawiam i dużo zdrówka wszystkim życzę.No i uważajcie na siebie dziewczyny!!!

reklama
Piątek 13-go heh...
własnie otrzymałam telefon od lekarza, ze mam za niski poziom czegos tam(nie zrozumiałam) i musze odebrac recepte na zelazo(ja pierdziele, no niski poziom zelaza naturalnie). Poza tym dzisiaj spedzilam prawie 4h w szpitalu. Przyjechalam przed 9-ta, o 9:15 miałam miec spotkanie z lekarzem. Wezwali mnie o 10. Pani dr zmierzyła brzuch i okazało sie, ze moja Mała jest za mała...wiec musialam czekac godzine na usg. W tym czasie, jak grom z jasnego nieba, ukazał sie moj A. i 5 min pozniej poszlismy na usg. Ale trafił! Pozniej kolejna godzine czekalam na to, zeby pani dr oddala moja swieta ksiege przebiegu ciazy i powiedziala, ze wszystko jest w porzadku. Kamien z serca. Na 100% dziewczyna! jedząca swoją pięsc i slicznie mrugajaca oczkami. ja piernicze, jaki cudowny widok :-) Mała Pola wazy ok 1kg.
Anaklim- trzymaj sie dzielnie z ta raczka. Oby do poniedzialku.

Do góry