reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, dobrze, ze z maluszkami wszystko w porzadku, no ale przeciez innej opcji nie bylo
Matylda bede trzymac jutro kciuki:tak:

reklama
oj dziewczyny, starsznie jestem ciekawa, co wy tam pod serduchami nosicie:-D:-D jak narazie- dominuja chłopcy...ale generalnie, podobno (nie wiem skąd), że rok 2008, to rok chłopców:-D

Fajnie by bylo, mam nadzieje na chlopaka. Ide na usg pod koniec kwietnia i moze da rade zobaczyc kto to

Dziewczyny mam pytanko.. może doświadczone mamusie będą wiedzieć ;-).
Wczoraj bardzo bolaly mnie sutki a dzisiaj obudzilam sie z trzema plamami na koszulce przy prawej piersi :zawstydzona/y:, plamy były juz suche, a materiał w tym miejscu poprostu ciemniejszy i sztywniejszy, teraz zauwazylam kolejna plamke..
czy to jest normalne?? :zawstydzona/y: czy to jakis niepokojacy sygnał?? nie mam pojecia co to moze byc :baffled:

Zupełnie normalne. Nie denerwuj się... Czasem pierwsze mleko - siara - pojawia się zanim maluszek przyjdzie na świat:-) Pojawiają się tłustawe kropelki na sutkach, za chwilę zaniknie i pojawi się jak urodzisz:-))

bezimienna przede wszssytkim nie panikuj
z tego co wiem to piersi potrafia zaczac produkcje mleka juz u kobiet w ciazy ... nie wiem w ktr okresie ciazy plus jak to wyglada ... mi sie to nie przytrafilo ... chyba najlepiej zadzwon do midwife - dzis pozna pora a jutro wekend ale ja dostalam emergency nr do szpitala wlasnie do poloznych gdy mnie cos niepokoi mam do nich dzwonic ...

WITAM
ja w standarcie na chwilke - jakoś nie mogę spać .........
ale do rzeczy ..... na kontroli wszystko wyszło dobrze, krążek dopasował się tak jak należy -

bzuchol przestał się napinać :-) dzidziol kopie i w ten sposób chyba uspokaja mnie - kamol z serca

teraz tydzień mam jeszcze leżaczkować a później powoli moge wrócić do codzienności

kolejna wizyta za dwa tygodnie - bedziemy się oglądali i może tym razem uda się wykukać kto tam siedzi ;-)

reklama
isunia - ja też się ciesze :tak:jak ch....a
ale mówie wam miałam momentami czarną wizje szczególnie jak brzuch twardniał i bolał - wtedy wyłam w poduche jak bóbr ze stachu

teraz powolutku powolutku damy rade - w końcu już prawie połowa - no w sumie to ja już mam połówke:szok:

pamiętam jak pisałam, żę chciałabym delektować się ciążą i żeby czas wolno płynął teraz chce żeby płynął jak najszybciej żeby zasówał do przodu - bo nie chce się tak bać o swoje maleństwo i chce mieć je zdrowe w ramionach

Do góry