reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, dobrze, ze z maluszkami wszystko w porzadku, no ale przeciez innej opcji nie bylo
Matylda bede trzymac jutro kciuki:tak:

reklama
oj dziewczyny, starsznie jestem ciekawa, co wy tam pod serduchami nosicie:-D:-D jak narazie- dominuja chłopcy...ale generalnie, podobno (nie wiem skąd), że rok 2008, to rok chłopców:-D

Fajnie by bylo, mam nadzieje na chlopaka. Ide na usg pod koniec kwietnia i moze da rade zobaczyc kto to

Dziewczyny mam pytanko.. może doświadczone mamusie będą wiedzieć ;-).
Wczoraj bardzo bolaly mnie sutki a dzisiaj obudzilam sie z trzema plamami na koszulce przy prawej piersi :zawstydzona/y:, plamy były juz suche, a materiał w tym miejscu poprostu ciemniejszy i sztywniejszy, teraz zauwazylam kolejna plamke..
czy to jest normalne?? :zawstydzona/y: czy to jakis niepokojacy sygnał?? nie mam pojecia co to moze byc :baffled:

Zupełnie normalne. Nie denerwuj się... Czasem pierwsze mleko - siara - pojawia się zanim maluszek przyjdzie na świat:-) Pojawiają się tłustawe kropelki na sutkach, za chwilę zaniknie i pojawi się jak urodzisz:-))

bezimienna przede wszssytkim nie panikuj
z tego co wiem to piersi potrafia zaczac produkcje mleka juz u kobiet w ciazy ... nie wiem w ktr okresie ciazy plus jak to wyglada ... mi sie to nie przytrafilo ... chyba najlepiej zadzwon do midwife - dzis pozna pora a jutro wekend ale ja dostalam emergency nr do szpitala wlasnie do poloznych gdy mnie cos niepokoi mam do nich dzwonic ...

WITAM
ja w standarcie na chwilke - jakoś nie mogę spać .........
ale do rzeczy ..... na kontroli wszystko wyszło dobrze, krążek dopasował się tak jak należy -

bzuchol przestał się napinać :-) dzidziol kopie i w ten sposób chyba uspokaja mnie - kamol z serca

teraz tydzień mam jeszcze leżaczkować a później powoli moge wrócić do codzienności

kolejna wizyta za dwa tygodnie - bedziemy się oglądali i może tym razem uda się wykukać kto tam siedzi ;-)

reklama
isunia - ja też się ciesze :tak:jak ch....a
ale mówie wam miałam momentami czarną wizje szczególnie jak brzuch twardniał i bolał - wtedy wyłam w poduche jak bóbr ze stachu

teraz powolutku powolutku damy rade - w końcu już prawie połowa - no w sumie to ja już mam połówke:szok:

pamiętam jak pisałam, żę chciałabym delektować się ciążą i żeby czas wolno płynął teraz chce żeby płynął jak najszybciej żeby zasówał do przodu - bo nie chce się tak bać o swoje maleństwo i chce mieć je zdrowe w ramionach

Do góry