reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

neta będę miała w poniedziałek:tak: jestem już umówiona z instalatorem:-D

a uważać, artemidko, kochana muszę i będę... bo faktycznie czasem zapominam że to już środek ciąży, aż przychodzi dzień jak dziś, że nie wiem jak siedzieć:dry:
nic, zdam w pn relację co mi gin powiedział:tak:

pa

reklama
Sreberko - super wieści na prawdę....duży ten twój Ktos..., u mnie wizyta za tydzień...a dzisiaj zapisalam sie na USG prenatalne na 14.05 ...

sreberko rewelacyjne wieści:-D:-D
ja mam II USG dopiero 12 maja (rano matura z biologii a wieczorkiem podglądanko), może wtedy się dowiem co we mnie siedzi

Łeee hemoglobina mi spadła z 13.2 na 11.8 ale ginka nic nie mówiła...

Hmm zaczynam się martwić tym moim brzdącem, to jakiś długopis- długi a cienki, na usg 26 marca wyszło że ma 15.4 cm i 180 g wagi... Hm, może nabierze ciałka, bo na 3d faktycznie takie chudziątko :tak:
E, nie będę jojczyć na pewno jest Ok przecież by mi lekarz coś powiedział.

29.04 mam badania prenatalne, więc doktorek mi wszystko napisze, bo on taki mruk, nic nigdy nie gada tylko : pani się położy pani wstanie i do widzenia.Ale specjalista najlepszy podobno.

Anik - nadrobiłam! Super wieści, z maluszkiem wszystko ok, no to czego chcieć więcej!!!
Sreberko - dużutki rozrabiaka! No i dobrze, niech rośnie na zdrowie!
Sanya - myślisz, że dostaniesz żelazo??

Anaklim- właściwie to w moim tabletach jest 300% dziennego zapotrzebowania, pewnie przez to sikanie tyle go wylatuje :-D jakbym jeszcze musiała przyjmować dodatkowo to na suszone śliwki nie wyrobię :-p:-) Ale zapytam ginki teraz mam zlecone kolejne badania, plus ten paskudny test na tolerancję glukozy i próby wątrobowe ... pewnie nie chciala mi dokładać ambarasu. Na razie wyrocznią bę∂zie dla mnie pulmonolog- oceni moją zdolność do naturalnego porodu i najwyżej skaże mnie na cesarkę:-( i chirurg- czy tniemy kamola czy stosujemy jakieś leczenie , bo przez niego same problemy. Brzuch mi znowu pyknął, wyglądam jak kasztan na zapałkach, ucisk na żołądek i wątrobę mam już konkretny plus nie mogę wyrobić ze zgagą:baffled:
Trochę mi głupio pisać o tych moich kłopotach bo czuję się jak jakaś jęcząca pierdołka:sorry2::sorry2::sorry2:

sanya - ty się nie przejmuj, jak masz ochotę to przelewaj wszystkie bolączki tutaj..., kto Cie wysłucha jak nie my...a czy cesarka czy naturalnie to ty sie tym nie przejmuj, najważniejsze żeby maleństwo miała to co najlepsze dla nigo i dla jego mamy:tak:

reklama
korni daj znac po badaniu ...

sreberko tego samego dnia bedzie dzidziusie ogladac na monitorkach ... tez czekam na wiesci o plci ... zero przeczuc ...

Do góry