reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Ale super się poumawiałam np chirurgiczne sprawy załatwię jednego dnia jedno po drugim, czyli np jakbym przyleciała rano o 10 na badania krwi plus test glukozy o 10:20 mam usg brzucha,10:40 chirurga i po chirurgu lecę na odczytanie wyniku po godzinie z testu :-)
Potem to już luz :-)
Uwinę się szybciorem i do gina na usg:D

sanya seria badan nie brzmi ciekawie ... mam nadzieje ze szybko sie uporasz i wsio okaze sie korzystnie dla ciebie i dzidziolka ;-)
co do klocia to tez mam nadzieje ze to strachy na lachy ... wiesz nawet nie ide do lekarza - raczej poloznej - bo jedyne co dostane to ... paracetamol ;-)

isunia- mi powiedziała,że jak boli tak dokuczliwie to no-spa, albo nic tylko przecierpieć bo i tak nie przestanie dopóki się nie rozciągnie :tak:
najgorsze dla mnie są testy tolerancji glukozy miałam to kilka razy i zawsze koćzyło się lądowaniem na podłodze ehhh ohyda :-p ale czego się nie robi dla bobasa :-)

aqua- super wieści!!! oby tak dalej:tak: dzielna z ciebie dziewczyna!!!

bezimienna- ja równiez podziwiam cie za odwagę... oby wyniki były jak najszybciej!!! i uważaj na siebie!

sanya- jejku nie zazdroszczę ci tej gonitwy po lekarzach:no::no: oby wszytsko udało sie szybko załatwić!!!!

bezimienna - brawo za odwagę, trzymam kciuki zaciśnięte przez całę 3 tygodnie :tak:
Aga - leż i odpoczywaj... :-D

Sanya - ty nam sie tylko melduje , żebyśmy wiedziały że z gonitwy wychodzisz zwycięsko...

Aqua - leż i wypoczywaj - te najbliższe miesiące szybko przelecą.
Bezimienna - dołączam się do słów koleżanek - dzielna z ciebie dziewczyna - wyniki na pewno będą dobre. Zajmij się czymś żeby jak najbardziej obciążyć głowe i jak najmniej myśleć.
Sanya - bidulka z ciebie - co ty się po tych lekarzach nachodzisz...

Nie no laski...miejcie TROSZKE litosci! Wystarczy kilka godzin nie zagladac i juz trzeba cala tone czytac! :-)
Choc to przyjemnosc...to dzis, jak poszlam do roboty i sciagnelam poczte .... (nie tylko poczte bo i spam sie paletal) to UWAGA mialam ponad dwa tysiace osiemset maili!!!!! Zanim posortowalam, przeczytalam i odpowiedzialam...no dobra...jeszcze tego wszystkiego nie zrobilam hehehehe
Natomiast tu zerkam i czytam...
Aaaa...no wlasnie..jestem w watku "u lekarza" wiec...bylam dzis u lekarza :-)
1. Dostalam do reki wyniki z testu PAPP-A - sa SUPER!!!!! Prawdopodobienstwo populacyjne dla zespolu Downa wynosi 1:800 do 1:1000....dla mojego wieku 1:264...a moje wyliczone 1:1200! :-) Przy zespole Edwardsa - populacja 1:3000 a u mnie 1:10000 Takze fajnie.... :-)
2. Pierwszy raz SLUCHALAM dzis serduszka...nawet sobie nagralam klip na komorke :-)
3. No i...Pan doktor mowi ze zgodnie z tym co tam dzis wypatrzyl...to wyglada na chlopaka....Takze...noooo....

reklama
anik wyniki brzmia jak melodia dla ucha :-D a ty sie tak martwilas ...

co do chlopaka ... stawialas na dziewczynke ale chlopaki tez urocze bywaja ;-)gratulacje

Do góry