reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

aqua - nie martw się!! Poleżysz, odpoczniesz, będziesz mogła duuużo czytać Kubikowi, zregenerujesz siły przed akcją: "mama II":)) Wszystko dobrze się skończy i we wrześniu będziemy wszystkie opijać kolejne narodziny kubkami ciepłego mleka!!!!! Zobaczysz!!!

reklama
Aqua- kumpela jest w piatym miesiącu, trafiła do szpitala a wyszła już z tym krążkiem , mówi że go wogóle nie czuje, nie wolno jej dzwigać, ale tak wszystko robi normalnie ,, no i raczej powinna więcej siedzieć niż stać ... sexić się nie wolno .. tyle mi powiedziała ..

po wizycie u ginki

z maluchem wszystko w porządeczku:tak::tak: tak mnie skopał przy badaniu, że nawet ginka się uśmiała z mojego małego piłkarza:-D:-D
ciśnienie w normie- 120/60
waga - 2 kg na plusie
morfologia- nie taka zła jak się spodziewałam... ale bez żelaza i tak się nie obędzie, a w razie zaparć, mam sobie wykupić syropek lactulosum...
usg- mam zrobić między 21-22 tyg
następna wiztyta pod koniec kwietnia

czyli ogólnie- wszystko oki:-D:-D

Ewa, a jaki duży twój piłkarz? Zapomniałaś napisać ;-);-) Super, że wszystko gites! :-) Oby tak dalej! A to żelazo to może w formie mięso plus pomarańczka dałoby się kopnąć w górę?

Super wieści! Ewa!!! - no i może tego żelaza nie trzeba będzie aż tak dużo...
No i pielęgnuj Michasia, bo kiepsko w naszej reprezentacji, tylko bramkarze na razie na export:))

reklama
ewa super wiesci ... ciesze sie bardzo ze pilkarzyk zdrowiutki :-D

mam pytanie co do wagi ... te 2 na plusie to od poczatku ciazy ?? ... bo juz mam dola :baffled::baffled:

Do góry