aqua - nie martw się!! Poleżysz, odpoczniesz, będziesz mogła duuużo czytać Kubikowi, zregenerujesz siły przed akcją: "mama II") Wszystko dobrze się skończy i we wrześniu będziemy wszystkie opijać kolejne narodziny kubkami ciepłego mleka!!!!! Zobaczysz!!!
reklama
Aqua- kumpela jest w piatym miesiącu, trafiła do szpitala a wyszła już z tym krążkiem , mówi że go wogóle nie czuje, nie wolno jej dzwigać, ale tak wszystko robi normalnie ,, no i raczej powinna więcej siedzieć niż stać ... sexić się nie wolno .. tyle mi powiedziała ..
po wizycie u ginki
z maluchem wszystko w porządeczku tak mnie skopał przy badaniu, że nawet ginka się uśmiała z mojego małego piłkarza
ciśnienie w normie- 120/60
waga - 2 kg na plusie
morfologia- nie taka zła jak się spodziewałam... ale bez żelaza i tak się nie obędzie, a w razie zaparć, mam sobie wykupić syropek lactulosum...
usg- mam zrobić między 21-22 tyg
następna wiztyta pod koniec kwietnia
czyli ogólnie- wszystko oki
z maluchem wszystko w porządeczku tak mnie skopał przy badaniu, że nawet ginka się uśmiała z mojego małego piłkarza
ciśnienie w normie- 120/60
waga - 2 kg na plusie
morfologia- nie taka zła jak się spodziewałam... ale bez żelaza i tak się nie obędzie, a w razie zaparć, mam sobie wykupić syropek lactulosum...
usg- mam zrobić między 21-22 tyg
następna wiztyta pod koniec kwietnia
czyli ogólnie- wszystko oki
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ewa - no to świetnie! To Michałek taki piłkarz? Rośnie rodzicom na potęgę
Aqua - zaglądasz do nas? Jak sie czujesz, kiedy zabieg??
Aqua - zaglądasz do nas? Jak sie czujesz, kiedy zabieg??
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Ewcia super wieści ,najważniejsze że dzidzia zdrowa i wyniki dobre
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Ewcia gratuluje!!:-)
reklama
Podziel się: