reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

aqua - nie martw się!! Poleżysz, odpoczniesz, będziesz mogła duuużo czytać Kubikowi, zregenerujesz siły przed akcją: "mama II":)) Wszystko dobrze się skończy i we wrześniu będziemy wszystkie opijać kolejne narodziny kubkami ciepłego mleka!!!!! Zobaczysz!!!

reklama
Aqua- kumpela jest w piatym miesiącu, trafiła do szpitala a wyszła już z tym krążkiem , mówi że go wogóle nie czuje, nie wolno jej dzwigać, ale tak wszystko robi normalnie ,, no i raczej powinna więcej siedzieć niż stać ... sexić się nie wolno .. tyle mi powiedziała ..

po wizycie u ginki

z maluchem wszystko w porządeczku:tak::tak: tak mnie skopał przy badaniu, że nawet ginka się uśmiała z mojego małego piłkarza:-D:-D
ciśnienie w normie- 120/60
waga - 2 kg na plusie
morfologia- nie taka zła jak się spodziewałam... ale bez żelaza i tak się nie obędzie, a w razie zaparć, mam sobie wykupić syropek lactulosum...
usg- mam zrobić między 21-22 tyg
następna wiztyta pod koniec kwietnia

czyli ogólnie- wszystko oki:-D:-D

Ewa, a jaki duży twój piłkarz? Zapomniałaś napisać ;-);-) Super, że wszystko gites! :-) Oby tak dalej! A to żelazo to może w formie mięso plus pomarańczka dałoby się kopnąć w górę?

Super wieści! Ewa!!! - no i może tego żelaza nie trzeba będzie aż tak dużo...
No i pielęgnuj Michasia, bo kiepsko w naszej reprezentacji, tylko bramkarze na razie na export:))

reklama
ewa super wiesci ... ciesze sie bardzo ze pilkarzyk zdrowiutki :-D

mam pytanie co do wagi ... te 2 na plusie to od poczatku ciazy ?? ... bo juz mam dola :baffled::baffled:

Do góry