reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Wszyste jdnym chórem-tak pieknie mówicie. Bez urazy drogie Panie żadna z was nie wie jak by się zachowała i jakie decyzje podjeła w takiej a nie innej sytuacji, ja rownież tego nie wiem. Więc proszę, nie bądzcie takie i nie wypowiadajcie się w ten sposób ze stu % pewnością, w momencie gdy nie jesteście postawione w takiej sytuacji.

reklama
I oczywiście wierzę głęboko, że mój malutki szkrabek będzie zdrowy- bo ja również innego wyjścia nie widzę. CZego i równiez wam zyczę

Wszyste jdnym chórem-tak pieknie mówicie. Bez urazy drogie Panie żadna z was nie wie jak by się zachowała i jakie decyzje podjeła w takiej a nie innej sytuacji, ja rownież tego nie wiem. Więc proszę, nie bądzcie takie i nie wypowiadajcie się w ten sposób ze stu % pewnością, w momencie gdy nie jesteście postawione w takiej sytuacji.
aagnieszkaa - ja Cię chyba do końca nie rozumiem, napisałysmy już, że każda z nas ma prawo do włanego zdania i własnych przekonań, i nikt nikogo na szubienicy za to wieszać nie będzie. Ale jeżeli piszę ze wiem że dla mnie usunięcie ciąży w żadnym wypadku nie wchodzi w grę, i że bedę kochać moje maleństwo tak samo czy niezależnie czy będzie chore czy zdrowe, to tak jest i nie ma znaczenia czy w takiej sytuacji jestem czy nie jestem. Zakaceptuje nasze zdanie i nasze opinie tak samo jak my akceptujemy twoje zdanie i przekonania.

czesc mamuski
ja do lekarza dopiero za jakies 3 tyg buuuuuuu jak wroce do polski.
a jakie sa koszty usg 3d wie ktoras?

W-wie - od 200 do 350 albo i więcej, ale nie wiem po co robić 3D w 12 tygodniu ? Zamiast 3D chyba lepiej poszukać lekarza, który dobrze odczyta normalne usg .

W 12 tygodniu ładnie wygląda :tak:;-)
Na serio :tak: Widać całego człowieczka jak sobie uroczo myka po brzuszku :-)

agnieszka- zostawmy juz ten temat w spokoju...każda z nas ma prawo do własnego zdania...ale popieram klajo- ja równiez wiem, że nigdy ciązy bym nie usunęła...

po wczorajszej wizycie u ginki:
wszystko ok:tak: wyniki badań bardzo dobre, hemoglobina 13.2 (nigdy nie miałam tak dobrej:-)), serduszko pięknie bije.
za ok 2 tyg. ide na kontrolne usg

agnieszka- zostawmy juz ten temat w spokoju...każda z nas ma prawo do własnego zdania...ale popieram klajo- ja równiez wiem, że nigdy ciązy bym nie usunęła...

po wczorajszej wizycie u ginki:
wszystko ok:tak: wyniki badań bardzo dobre, hemoglobina 13.2 (nigdy nie miałam tak dobrej:-)), serduszko pięknie bije.
za ok 2 tyg. ide na kontrolne usg
Ewa super, że badania w porządku..., niby człowiek sam sobie odszuka prawidłowe wyniki na necie, ale jak usłyszy to do lekarza, to wszysyko brzmi inaczej:):):)

Kasia_z - czyli jak Pani Doktor, zaprosiła mnie z maćkiem na 12 tydzień do siebie, to zobaczymy brzdąca w "wesołym miasteczku"... :):):)

Cześc dziewczyny:) starsznie sie cieszę że macie takie zdanie na temat zabiegów w razie choroby dziecka jestem tego samego zdania i nigdy w życiu maleństwa bym nie usuneła, ale jest to tylko moje zdanie i kamienować nikogo za odmienne nie zamierzam.
Ewa gratuluje wyników badań cieszę się że wszystko w porządku.
W poniedziałek byłam u lekarza powiedział że do piatku wszytsko powinno się wyjasnić. Pzryczyny nie rośnięcia mogą być różne albo ciąża jest młodsza bo kiedys miałam jakies przesunięcie w cyklu albo ma wadę wrodzoną i wtedy będziemy częściej maleństwo obserwować.
Dziś byłam na badaniach - morfologia cukier WR i mocz zobaczymy co tam wyjdzie. Najgorzej że nie moge wyników odebrać osobiście bo odbiera je mój ginekolog.
A jutro na kolejne usg w którym ma się wszystko wyjasnić, modlę się żeby się okazało że dzidziuś faktycznie zrobił nam kawał ale w ym tygodniu urósł mi brzuszek(nawet mój kochany mąż powiedział że sie zaokraglił) więc odczytuje to za dobry znak. Trzymajcie kciuki

reklama
Cześc dziewczyny:) starsznie sie cieszę że macie takie zdanie na temat zabiegów w razie choroby dziecka jestem tego samego zdania i nigdy w życiu maleństwa bym nie usuneła, ale jest to tylko moje zdanie i kamienować nikogo za odmienne nie zamierzam.
Ewa gratuluje wyników badań cieszę się że wszystko w porządku.
W poniedziałek byłam u lekarza powiedział że do piatku wszytsko powinno się wyjasnić. Pzryczyny nie rośnięcia mogą być różne albo ciąża jest młodsza bo kiedys miałam jakies przesunięcie w cyklu albo ma wadę wrodzoną i wtedy będziemy częściej maleństwo obserwować.
Dziś byłam na badaniach - morfologia cukier WR i mocz zobaczymy co tam wyjdzie. Najgorzej że nie moge wyników odebrać osobiście bo odbiera je mój ginekolog.
A jutro na kolejne usg w którym ma się wszystko wyjasnić, modlę się żeby się okazało że dzidziuś faktycznie zrobił nam kawał ale w ym tygodniu urósł mi brzuszek(nawet mój kochany mąż powiedział że sie zaokraglił) więc odczytuje to za dobry znak. Trzymajcie kciuki
trzymamy. Nie stresuj sie na zapas :)

Do góry