reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Ja już tez po wizycie u ginki .. mały nadal siedzi tyłkiem do świata , tym razem wyszło 3600wagi ... :szok::szok:dwa tygodnie temu na tym samym aparacie było 3100.. no ale wiadomo może byc błąd pomiaru .. portret chciała mi zrobić ale mały zasłonił się łapką ..
No i pytam się pani czy jeszcze się może przekręcić .. a ona do mnie że faceta to się 40 lat wychowuje a ja bym w dwa tygodnie chciała.. cała ona :-D:-D.. ogólnie no cóż powiedziała szczerze, dziecko duże , szanse małe.. z kazdym dniem coraz mniejsze..
No to ja oczywiście się śmieje że po co na tą szkole chodziłam , oddychać sie uczyłam... no to usłyszałam że jak chce wykorzystac swoje nabyte umiejętności to mam sie udac na Karową.. ew,na madalińskiego , bo tam dzieci przekrecają ..

I jak tej babki nie lubić... poza tym wyszła mi jakas ( niegroźna )) bakteria w posiewie i mam na to leka ..
O swojej wadze się nie wypowiadam....

reklama
U mnie też wyniki ok, wizyta u okulisty załatwiona i poród SN jak najbardziej wskazany, a same oczyska nic się w ciązy nie pogorszyły...:-)

Aniam - nie martw się kochana. Wie chłopak gdzie mieć wszystko:))) Dobrze dla niego:) I serio 3600??? To cesarka raczej będzie błogosławieństwem:))))))) Uszy do góry!

Anaklim - tez tak sądze .. chyba juz wole to CC jak tak patrze jak ten mój chłopak rośnie... a ciuszki " newborn " chyba trzeba na allegro wystawić

Aniam - chłopak faktycznie duży - moja tyle ważyła rodząc się a tobie jeszcze 19 dni zostało i to podobno okres kiedy nasze szkraby najbardziej przybierają ciałka. Ja bym się na twoim miejscu chyba jednak cieszyła z tej cesarki. Najważniejsze że jest zdrowy, no i ma dobry stosunek do świata. Zuch chłopak!
Klajo - dobre wieści. Ja się jutro dowiem jak mój wzrok bo mam wizytę - obawiam się jednak znacznego pogorszenia.
Moniap - wagą się nie przejmuj bo za miesiąc o tej porze powinna być znacznie niższa.

reklama
Dobrze, że u Was wsześniówki po wizytach wszystko ok. A co do położenia dzidzi, to moja nadal główką do góry :szok: w nastepnym tygodniu mam USG wiec sie okaże czy sie odwróciła..

Ja dziś byłam na KTG i wszystko w normie. :-):-)

aniam- ale masz dużego dzieciaczka :tak: gratuluje, ale z porodem naturalnym bedzie ciężko :-D

Do góry