reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Ja tez dzis po wizycie, koszmar, trzymali mnie prawie 3 godziny i tak samo troche pouciskala na brzuch, krew, mocz i pogaduchy.
Anemia dalej na poziomie 8,4, w moczu wyszlo jakies zakarzenie i beda robic posiew i wtedy zdecyduja czy dac antybiotyk.
Poza tym troche sie wkurzylam bo mala nie jest jeszcze w kanale, tylko sobie lezy poziomo, wiec pewnie jeszcze poczekam z porodem.
Na nastepna wizyte mam sie zglosic za 2 tygodnie, wczesniej moze wysla recepte na antybiotyk jak zle wyjda badania.

reklama
Dziewczyny super, że po wizytach wszytsko ok:-)
Biała - dama to my mamy na ten sam dzien termin 05.09, tylko że ja mam się pokazać u ginki 01.09 - jak nie urodzę:):):)

Melduję sie po wizycie.
Dziś w gabinecie trochę się wkurzyłam i zrobiłam małą haję. Wchodzę do poczekalni a tam kolejka (czytaj 2 godziny siedzenia) i nagle wchodzi laska i wali prosto do gabinetu, pytamy ją co robi bo chyba widzi że wszystkie czekamy a jest opóźnienie. Laska na to ze dzwoniła do lekarza i kazał jej natychmiast przyjechać do gabinetu. I wtedy się odezwałam, bo ta laska dzwoniła do gin. sprzed gabinetu, słyszałam jak mówiła mu że ma straszne skurcze a jej wizyta jest dopiero w piątek. A jak ja wchodziłam do poczekalni to powiedziała do mężą stojącego obok "udało sie nie będziemy czekać zaraz wejdę" Wygarnęłąm jej że tak się nie robi a ja napewno nie wpuszczę jej przed siebie bo byłam juz zapisana 3 tygodnie temu i nie mam zamiaru czekać na swoją kolej 2 godziny. Inne dziewczyny mnie poparły. Nawet pani Beatka z recepcji przyznała mi rację i obiecała że pogada z doktorkiem
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy::crazy::crazy::crazy:
Wyniki wręcz książkowe, mały pięknie rośnie, waga ok 3100. I mam wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.

Matylda - gratulacje ... wiedziałam że będzie ok..

Tampeza - mój gnom tez podobne pozy przybiera , czasem tez głową w zebra..

isia - to krowa .. oj bym się wkurzyła :)...

fiolet26 - ja mam tak samo wizytę w termin porodu jak nie urodzę a jak bym urodziła to lekarz prosił o wysłanie smsa :-D nowoczesny jest no nie !Zresztą będziemy czekać razem bo jestem dzień po tobie 5 września.

:-D:-D:-D A myslalam, ze moja tylko moja polozna ma takie pomysly :sorry2:

Matylda super, ze wszystko ok. Tak trzymaj! :tak:
Isia "mila" sytuacja :no: Kurzce, ze trzeba uzerac z takimi ludzmi :angry:

Ja tez po wizycie - wszystko ok. Planowane cc mam na 22 wrzesnia.:-) Dokumenty do porodu juz wypelnione, jeszcze mam tylko zrobic komplet badan i zaliczyc wizyte u anestezjologa.
Kolejna wizyta tak jak Anaklim 9 wrzesnia.

No i mnie uspokojono ze nie bedzie mnie nikt chcial odeslac do innego szpitala nawet gdyby Tobiaszek pchal sie przed czasem. :-):-):-):-)

No i znow utylam 1,5 kg:crazy: Juz mam 17 kg do przodu:szok: Masakra. Nic dziwnego ze mi tak ciezko.

Matylda - super że wszystko ok!!! Naprawdę super wieści :-) I już w domku, świetna sprawa :-):-):-)

Fiolet - głowa po tatusiu, ale Piotruś ma twarz wąską, więc w ogóle nie widać po nim że ma makabryczny obwód głowy, po prostu z tyłu ma więcej czaszki niż standardowy Polak. ;-)

Tampeza, tym że nie jest w kanale się absolutnie nie przejmuj. Bo w kanał się może wstawić w kilka godzin :tak:

Isia - niezły bezczel z tej laski. Super że zareagowałaś :-) :happy:

reklama
Do góry