reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Abigaill - tylko spokojnie i głęboko oddychać, inaczej można po prostu zwariować... Pytałaś co z ręką? Ja przecież nawet nie mogę normalnie pisać na kompie w tej chwili:( Rano jest nie do zniesienia, kość mi wystaje. Czekam na poród, zajmę się tym prywatnie.

Sanya - wyniki ok, cukier ok, tylko wiesz, mi pani doktor w Polsce tydzień przed terminem powiedziała: "nie donosi pani, teraz jest już rozwarcie na 1 cm" no i miała rację trzy dni później urodziłam i nie byłam aż tak bardzo zaskoczona, że to "już", a tu.... Nic nie wiem, jak moja szyjka, jak nisko moje dziecko, nic....

Ostatnia edycja:
reklama
Anaklim ja mam nastepna wizyte 4 wrzesnia - czyli rowno w terminie porodu :tak: Jak midwife to zobaczyla to rzekla, ze gdybym urodzila wczesniej i miala czas to zebym zadzonila odwolac wizyte :dry: Ha ha :dry:

Sreberko :-D:-D:-D:-D ja mam czasami wrazenie, ze ruszam nogami ale mimo to stoje w miejscu :confused: Przestalam planowac dluzsze spacery bo sie boje, ze nie bede miala sily wrocic :sorry2:Ech....

Kasia_z czyli jest szansa unikniecia tego po raz drugi :sorry2: Pocieszajace ;-) Gratuluje pomyslnych wiesci po wizycie! A po kim ta duza glowa? :-D

Sanya - wyniki ok, cukier ok, tylko wiesz, mi pani doktor w Polsce tydzień przed terminem powiedziała: "nie donosi pani, teraz jest już rozwarcie na 1 cm" no i miała rację trzy dni później urodziłam i nie byłam aż tak bardzo zaskoczona, że to "już", a tu.... Nic nie wiem, jak moja szyjka, jak nisko moje dziecko, nic....

no wlasnie o tym mysle... bo ja mam latac teraz co tydzien, mimo, ze szyja nadal 45mm.....a tu tak nic nie wiadomo...

fiolet-bedziesz musiala sobie przypominacz ustawic... hehe.. polozna ma poczucie humoru ;-)

Kasiaz - gratulacje , owocna wizyta..

Anaklim - jak tak czytam te opisy Twoich wizyt , to się czasem zastanawiam, czy Ty kochana gdzieś nie weszłas do jakiejś kapsuły i nie cofnełaś sie w czasie .. :)..brak słów ..
Oni chyba za dosłownie traktują słowa " ciąża to nie choroba"

Ciekawe co tam z Matyldą ..

hej hej
ja po wizycie w szpitalu:-D
wyniki piękne, CRP w normie, malutka waży 2330g i zapowiada się że do dnia porodu przybędzie do 2900g
FL- 7cm
ilość wód w nornie
no i będzie CC na 100% co mnie mile zaskoczyło że nie będą mnie do niczego zmuszać (czytaj do porodu SN) termin cięcia około 11 września
było też KTG które pokazało kilka skurczy treningowych
kolejne KTG za tydzień w środę po wizycie u ginki

dzięki Wam WSZYSTKIM bez waszego wsparcie nie dałabym psychicznie rady. KOCHAM WAS!!!!!

kasia_z- no ładnie:-D:-D

matylda- super, że wróciłaś do nas:tak::tak:

anaklim- :szok::szok::szok:

aniach -dostęp do działu zamkniętego mają wszystkie wrześniówki, które się u nas zadamawiają i które w miarę regularnie się pojawiają:tak::tak:

Matylda fajna krupcia bedzie:tak:. No i okejos w domku jestes.

Kasia z no i bedzie chlop w dodatku dorodny.

Anaklim tzw cywilizowany trzeci swiat. A po co ci jakies tam duperele po porodzie wszystkiego sie dowiesz:dry::confused:. Jak mawia niemiecki dochtor- te wiadomosci nie maja wpywu na porod:szok: a wiedza medyczna nie dla gawiedzi.

reklama
fiolet26 - ja mam tak samo wizytę w termin porodu jak nie urodzę a jak bym urodziła to lekarz prosił o wysłanie smsa :-D nowoczesny jest no nie !Zresztą będziemy czekać razem bo jestem dzień po tobie 5 września.

matylda111 - to dobrze że wszytko dobrze :-)

Do góry