reklama
Artemida- super wieści, wagę maluszek nadgoni na pewno, ale ten kawałek o przytulaniu mnie rozbroił :-):-):-) Rośnie ci mała pieszczoszka:-)
Matylda- ty już nie pastruj podłóg, tylko słuchaj lekarza i wracaj do nas!!!:-)
Matylda- ty już nie pastruj podłóg, tylko słuchaj lekarza i wracaj do nas!!!:-)
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Artemida- wspaniałe wiesci!!! Mnie tez rozczulila historia o przytulaniu...
Moja kolezanka kiedys "zabiła" mnie tekstem, ze jej synek(urodzony juz de facto) na 3d usg lizał sciane macicy hehehe
A tak swoja droga, to troche mnie uspokoilaś..bo tez mam malutki brzuszek i mała bedzie napewno drobna mimo, ze ja 178cm a tatus 190 cm, bedzie sznurówka , ale bałam sie i w sumie nadal sie obawiam, ze mam mało wód płodowych...oby nie. I ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Kochane, jestesmy rózne, kazda z nas jest inna, inaczej przechodzi ciaze, inaczej wyglada i sie czuje..ale najwazniejsze, ze z naszymi pociechami jest wszystko ok. Teraz dopiero zrozumiem w pełni co to znaczy być matką...i szczerze nie mogę sie juz doczekac
Moja kolezanka kiedys "zabiła" mnie tekstem, ze jej synek(urodzony juz de facto) na 3d usg lizał sciane macicy hehehe
A tak swoja droga, to troche mnie uspokoilaś..bo tez mam malutki brzuszek i mała bedzie napewno drobna mimo, ze ja 178cm a tatus 190 cm, bedzie sznurówka , ale bałam sie i w sumie nadal sie obawiam, ze mam mało wód płodowych...oby nie. I ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Kochane, jestesmy rózne, kazda z nas jest inna, inaczej przechodzi ciaze, inaczej wyglada i sie czuje..ale najwazniejsze, ze z naszymi pociechami jest wszystko ok. Teraz dopiero zrozumiem w pełni co to znaczy być matką...i szczerze nie mogę sie juz doczekac
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
kama - o ile dobrze pamiętam to dzisiaj ci sciagja krążek - trzymam kciuki z całej siły i czekam na wieści
ja mam jeszcze 5 dni w sumie to 4 bo piątego dnia mam być przecież już w szpitalu - wwwrrrryyy aż mnie trzęsie
a w pokoju nic nie przygotowane chyba czekam na cud aż samo się zrobi
staram się na sile nie myśleć o porodzie, i ze to prawie już
ja mam jeszcze 5 dni w sumie to 4 bo piątego dnia mam być przecież już w szpitalu - wwwrrrryyy aż mnie trzęsie
a w pokoju nic nie przygotowane chyba czekam na cud aż samo się zrobi
staram się na sile nie myśleć o porodzie, i ze to prawie już
Ostatnia edycja:
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Dziewczyny krążkami się aż tak nie przejmujcie,koleżanka miała ściągany w tamtą środę i do dziś łazi z brzuszkiem
Wczoraj spotkałam ją u lekarza potem poszłyśmy do kawiarni na lody,po lumpeksach hehehe więc to nie zawsze jest tak że po ściągnięciu krążka dziecko od razu wyłazi ))
Buziaki
Wczoraj spotkałam ją u lekarza potem poszłyśmy do kawiarni na lody,po lumpeksach hehehe więc to nie zawsze jest tak że po ściągnięciu krążka dziecko od razu wyłazi ))
Buziaki
reklama
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Ja wczoraj byłam u gin i mam znowu złe wyniki moczu, wydaje mi sie że im bardziej człowiek o siebie dba to tym gorzej wychodzi. Skończyło się na Monuralu na odkażenie układu moczowego no i standardowo clotrimazolum
Po za tym to stwierdził że wszytko trzyma się kupy więc jeszcze troche pochodze w dwupakuOczywiście znowu nie zrobił mi usg bo stwierdził że nie ma takiej potrzeby na razie i w sumie to dalej nic nie wiem
A wizyty juz co 2 tyg
Po za tym to stwierdził że wszytko trzyma się kupy więc jeszcze troche pochodze w dwupakuOczywiście znowu nie zrobił mi usg bo stwierdził że nie ma takiej potrzeby na razie i w sumie to dalej nic nie wiem
A wizyty juz co 2 tyg
Podziel się: