reklama
aqua- kochana, najważniejsze że do tej pory trzymacie się jeszcze w dwupaku bo przeciez nie było wcale kolorowo, prawda? ze względu na ciebie i na kubusia, życzę aby poród nastąpił jak najszybciej
a swoją drogą- mam propozycję, abyśmy na zamknietym stworzyły watek z naszymi nr telefonów (żeby w razie co informowac się nawzajem). co wy na to??
a swoją drogą- mam propozycję, abyśmy na zamknietym stworzyły watek z naszymi nr telefonów (żeby w razie co informowac się nawzajem). co wy na to??
Aqua - dziewczny mają rację najważniejsze że Ala rozwija się prawidłowo i sobie rośnie, a za dwa tygodnie to juz będzie prawie 38 tydzień wieć glowa do góry..., najwyżej rozpoczniesz listę rozdwojonych;-):-):-):-)
Ale powiem Wam dziewczyny że My i tak trzymamy się wzorcowo, przecież to już praktycznie sierpnień a my grzeczne :-)
Ewa jestem za, tylko nie wiem czy niektórym dziewczyną nie będzie trzeba zrobić dostępu do wątku zamkniętego ?
Ale powiem Wam dziewczyny że My i tak trzymamy się wzorcowo, przecież to już praktycznie sierpnień a my grzeczne :-)
Ewa jestem za, tylko nie wiem czy niektórym dziewczyną nie będzie trzeba zrobić dostępu do wątku zamkniętego ?
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Aqua dziewczyny maja racje najwazniejsze z małym jest OK
Ewa masz racje moze sie to przydac w porze "szpitalnej" :-)
Ewa masz racje moze sie to przydac w porze "szpitalnej" :-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Ewa jestem za!;-)
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Aqua - zuch dziewczyna! Najważniejsze że wszystko jest dobrze, a za 2,5tyg to już będzie donoszona ciąża! :-) Jesteśmy wszystkie z Ciebie dumne, bo pięknie się trzymasz
Podziel się: