reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Aqua trzymaj się, może dociągniesz do września. A swoją drogą najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko w porządku!

reklama
Aqua - dzidzia rośnie zdrowo i to najważniejsze. Przetrzymałaś tyle dziewczyno to te kilka dni w szpitalu u samej mety też dasz sobie radę. Zuch dziewczynka.

aqua- kochana, najważniejsze że do tej pory trzymacie się jeszcze w dwupaku:tak: bo przeciez nie było wcale kolorowo, prawda? ze względu na ciebie i na kubusia, życzę aby poród nastąpił jak najszybciej:)

a swoją drogą- mam propozycję, abyśmy na zamknietym stworzyły watek z naszymi nr telefonów (żeby w razie co informowac się nawzajem). co wy na to??

Ewa, dobry pomysł.
Aqua, jestes dzielna, fajnie ze teraz mozesz troche sie ruszyc, a w szpitalu pewnie nie spedzisz za wiele czasu, w ciagu miesiaca bedziesz juz tulic swoja Ale. Najwazniejsze, ze ona rosnie.

Aqua - dziewczny mają rację najważniejsze że Ala rozwija się prawidłowo i sobie rośnie, a za dwa tygodnie to juz będzie prawie 38 tydzień wieć glowa do góry...:-D:tak:, najwyżej rozpoczniesz listę rozdwojonych;-):-):-):-)

Ale powiem Wam dziewczyny że My i tak trzymamy się wzorcowo, przecież to już praktycznie sierpnień a my grzeczne :-)

Ewa jestem za, tylko nie wiem czy niektórym dziewczyną nie będzie trzeba zrobić dostępu do wątku zamkniętego ?

Aqua - jak dzidzia zdrowa to najważniejsze, tyle dałaś radę to doczłapiesz sie do 38tc nie martw się, jak byłam w szpitalu leżała dziewczyna z rozwarciem w 28tc i dotrwala do 37tc.
Ewa jestem za.

reklama
Aqua - zuch dziewczyna! Najważniejsze że wszystko jest dobrze, a za 2,5tyg to już będzie donoszona ciąża! :-) Jesteśmy wszystkie z Ciebie dumne, bo pięknie się trzymasz :tak:

Do góry