reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Tampeza - barwo - dzielna z Ciebie babka, ja tez sama kursuje z mala i psinka tyle ze ja robie zdecydowanie krotsez trasy. Szacuneczek!

A ja nie moge sie juz doczekac USG :baffled:

reklama
isia- napewno wszystko ok!!! daj znać po wizycie:)

artemida- granuluje córci:-) inaczej być nie moglo:-D no i super, że wszystko w porządeczku:tak:

Ha - zadzwoniłąm do przychodni i się dowiedziałam... marsz do apteki kupić glukozę...tylko mam zwrócić uwagę żebymi dali dokładnie tyle ile potrzebuję ...

Witajcie mamusie :-)
Mam pytanie czy wiecie coś na temat Dr.Katarzyny Przygody przyjmuje w Warszawie ?Idę jutro do niej na usg połówkowe w zastępstwie mojego lekarza

Już po wizycie.. krótko napiszę, bo muszę zmykać ...
Wyniki słabe,żeby nie powiedzieć do bani, wszystko poleciało w dół jakaś anemia .
Skurcze silniejsze, dostałam no-spę 2x dziennie plus zalecenie leżenia, ile wlezie, zrobić kolejny zestaw badań jak najszybciej i w przyszłą niedzielę do kontroli, jeśli skurcze nie przejdą to szpital.

Mała kica ciągle,więc może to tylko "trening"... ale stracha mam:zawstydzona/y:

witam
my w domku w dwupaku - lekarze dali rade -ale leze plackiem no i niestety w kazdej chwili mozemy wrocic do szpitala - mam niewydolosc szyjki do tego skurcze - ale po operacji i na lekach wszystko sie wyciszylo - walczymy o kazdy dzien - na szzescie mala rozwija sie prawidlowo i szaleje jak wsciekła

Aqua - dobrze że się odezwałas , cieszę się że wszystko ok , odpoczywaj i oby czas szybko mijał .. trzymaj się cieplutko dzielna kobietko ...

Sanya - przykre wieści ... Ty też wypoczywaj a jak będzie Ci czegoś potrzeba to znasz mój numer tel ... przyszłą niedziele też ide do naszej gin na 11 50 ..

Madziuha --- wkońcu doczekałam się .. wpadaj tu często , bo tu same kobietki na tym forum mamy .. przyda się jakis kolejny facecik mały ..

reklama
Aqua, Sanya, dobrze ze na razie wszystko w porzadku, lezcie ile sie da i wypoczywajcie, duzo juz nie zostalo:zawstydzona/y:

Do góry