Donkat mam ten sam problem buuu:-( a teraz właśnie mam w ręku depilator wrrr jak ja tego nie cierpię bez wina się nie obejdzie no i oczywiście tylko do kolan bo udek:-) używam maszynki ale tym razem spróbuje jak radzi nasz guru Hrudzia kremem veet ale to dopiero jutro no i zatrudnię męża do pomocy żeby było dokładnie hihihihi
reklama
Czy ktoras moze sie orientuje ile kosztuje laserowe usuniecie rozstepow, czy jest to skuteczne, czy warto i ile razy zabieg trzeba powtorzyc no i gdzie sie go wykonuje??? Ja nie mam za wiele pare po boczkach jasnych ale chcialabym sie ich pozbyc
Nie wim Klavell ile kosztuje ale w Gdansku robia to tu EPI-CENTRUM :: Ogólne :: CENTRUM DERMATOLOGII LASEROWEJCzy ktoras moze sie orientuje ile kosztuje laserowe usuniecie rozstepow, czy jest to skuteczne, czy warto i ile razy zabieg trzeba powtorzyc no i gdzie sie go wykonuje??? Ja nie mam za wiele pare po boczkach jasnych ale chcialabym sie ich pozbyc
Mozesz wysalc maila i spytac co i jak!
donkat
Fanka BB :)
Dziewczyny wkoncu poradzilam sobie z nadmierna potliwoscia pach.Zastosowalam Etixil i jest rewelacyjny.Co prawda po aplikacji piecze i swedzi przez 2 godz.ale nagroda sa suche pachy.
gabids, a gdzie sie to kupuje, w aptece/ to jest sztyft/? ja po ciazy poce sie bardziej niz zwykle, choc nie ejst to jesscze az tak uciazliwe
Dziewczyny wkoncu poradzilam sobie z nadmierna potliwoscia pach.Zastosowalam Etixil i jest rewelacyjny.Co prawda po aplikacji piecze i swedzi przez 2 godz.ale nagroda sa suche pachy.
gabids, a gdzie sie to kupuje, w aptece/ to jest sztyft/? ja po ciazy poce sie bardziej niz zwykle, choc nie ejst to jesscze az tak uciazliwe
Potwierdzam tez miałam problem z nadmierną potliwością i Etiaxil jest niezawodny fakt że piecze i to nawet bardzo za to efekt na kilka dni.
Kupuje się go w aptece jest to antyperspirant w kulce i kosztuje około 45 -50 zł.
reklama
donkat
Fanka BB :)
znow mam problem z suchoscia. czy skora waszych stop rano tez jest taka sucha i szorstka? kremuje zawsze wieczorem po myciu dosc obficie(mam na tym punkcie zboczenie) stopy, czesto pumeksuje, a rano itak nie ma efektu nawilzenia.
wydaje mi sie, ze uzywam dobrych kremow. probowlalam roznych, ale Avon wydaje mi sie najodpowiedniejszy, a mimo wszystko nie jest dobrze:-(
wydaje mi sie, ze uzywam dobrych kremow. probowlalam roznych, ale Avon wydaje mi sie najodpowiedniejszy, a mimo wszystko nie jest dobrze:-(
Podziel się: