reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Donkat - mam stary chwyt, który szczerze polecam jako najskuteczniejszy: parafina ciekła która kosztuje w aptece ze 2 zł. Można się w niej wykąpać jak w płynie do kąpieli, można się natrzeć po prysznicu jak oliwką na mokrą skórę i wytrzeć ręcznikiem, lub w przypadku stóp po prostu natrzeć. Nawilża najlepiej ze znanych mi kosmetyków.

reklama
Donkat - mam stary chwyt, który szczerze polecam jako najskuteczniejszy: parafina ciekła która kosztuje w aptece ze 2 zł. Można się w niej wykąpać jak w płynie do kąpieli, można się natrzeć po prysznicu jak oliwką na mokrą skórę i wytrzeć ręcznikiem, lub w przypadku stóp po prostu natrzeć. Nawilża najlepiej ze znanych mi kosmetyków.

dzieki carioca, przy najblizszej okazji postaram sie zakupic i sprobowac:tak:

jestem pewna ze efekt Cie pozytywnie zaskoczy :tak: Jak Stasio ma problemy skórne to też go traktuję parafiną. Zresztą Oliatum, Balneum itp są na bazie parafiny właśnie.

Jest fajny sposob na odswierzenie wlosow miedzy myciem.Wystarczy posypac na wlosy zasypke dla dzieci i wyczesac.Ale uwaga sposob dobry dla bladynek i szatynek.

Wyczytałam i sprawdziłam sposób na chrostki po goleniu maszynką. Szczególnie bikini. Po goleniu posmarować spirytusem salicylowym. Naprawdę nie wychodzą. I nie szczypie.

Dziewczyny porażka stulecia- dzisiaj w końcu stwierdziłam, ze dość odkładania zakupu jakiegoś ładniejszego stanika i ruszyłam po pracy na zakupy. Szybko tego nie powtórzę bo mam cały czas przed oczami swoje piersi w przymierzalni. Dość, ze nie mogłam znaleźć stanika- bo mam tak nierówne piersi, że jak na jednej ładnie miseczka leży to z drugiej cały cyc "wypływa":baffled: to na dokładkę mam jakieś żyły na całym dekoldzie no i juz chyba cycory po pas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: M sie ze mnie śmieje że wyglądam jak Murzynka ( bez urazy):-:)-:)-(. Wiadomo zwisy jeszcze sie podciągnie stanikiem, ale reszta:no: Zostają mi golfy i wypychanie sobie jednej miseczki skarpetką:wściekła/y::wściekła/y: ale co będzie latem- jeżeli nic się nie polepszy:szok::szok::szok:

Gagulec a ty jestes matka karmicielka prawda?Z tego co dziewczyny mowily to piersi dochodza do siebie po odstawieniu malucha.A te zyly to ja tez mam i na piersiach i na dekolcie tez.

Dziewczyny porażka stulecia- dzisiaj w końcu stwierdziłam, ze dość odkładania zakupu jakiegoś ładniejszego stanika i ruszyłam po pracy na zakupy. Szybko tego nie powtórzę bo mam cały czas przed oczami swoje piersi w przymierzalni. Dość, ze nie mogłam znaleźć stanika- bo mam tak nierówne piersi, że jak na jednej ładnie miseczka leży to z drugiej cały cyc "wypływa":baffled: to na dokładkę mam jakieś żyły na całym dekoldzie no i juz chyba cycory po pas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: M sie ze mnie śmieje że wyglądam jak Murzynka ( bez urazy):-:)-:)-(. Wiadomo zwisy jeszcze sie podciągnie stanikiem, ale reszta:no: Zostają mi golfy i wypychanie sobie jednej miseczki skarpetką:wściekła/y::wściekła/y: ale co będzie latem- jeżeli nic się nie polepszy:szok::szok::szok:
Co do żył to i ja mam na dekoldzie i wogóle wszędzie , bo dość cienką sóre mam.
A co do cycków to ja się borykam z tą nierównoscią odkąd mi cycki zaczęły rosnąć. Nigdy nie miałam miękkiego, koronkowego stanika, od zawsze były usztywniane.
Pociesza mnie mój J, bo mówi, że raz ma ochotę na małego, a raz na większego.:-D:-D:-D . Wiecie, że przy naszym pierwszym zbliżeniu nawet nie poznał, nie zobaczył róznicy, zauważył dopiero jak się go zapytałam czy mu to przeszkadza.

reklama
Gagulec a ty jestes matka karmicielka prawda?Z tego co dziewczyny mowily to piersi dochodza do siebie po odstawieniu malucha.A te zyly to ja tez mam i na piersiach i na dekolcie tez.
Tak, ja karmicielka jeszcze:cool2:
I mam nadzieję, ze jak kiedyś( w bliżej nieprecyzowanej przyszłości) skończymy cycanie to moje walory troszkę sie polepszą bo jak na obecna chwile to jest PORAZKA, KOSZMAR itp.

Do góry