reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Hruda, a z Lavery dostanę? Bo weszłam na ich stronę i widzę, że ceny znośne i w Wawie dużo sklepów. Podpowiedz mi co mam wybrać.:sorry2:
Masz na mysli oleje do ciala? Akurat z Lavery nie koniecznie idelane na leczenie twojego problemu. Te olejki sa aromatyczne, relaksacyjne i lagodnie pielegnujace, ale czy lecznicze? Ewentualnie ten z lawenda i aloesem. Pojdz do eko sklepu i wybierz cos szczegolnie na problem tradziku.

reklama
Nie mogę narzekać. Efekt mile mnie zaskoczył.
Wczoraj myłam włosy u mojej mamy i szukając odżywki wysmarowałam wysmarowałam włosy czyms jakby lakierem w żelu z AVONu, rozczesałam włosy i poszłam spać. Wstałam i miałam idealne włosy. Rzadnych śmiesznie sterczących kikutów, bez suszenia, układania

Mam pytanko do naszej bogini ;-)
Możesz polecić jakiś dobry (cena nie gra roli) preparat na rozstępy? Moja znajoma kupiła taki produkt KLIK warto?
No i bogina spadnie na leb i szyje z panteonu bo nie znam dobergo srodka na rozstepy:zawstydzona/y::no:. Zawsze zachecam do profilaktyki ( nawilazanie i balasamowania codziennie + piling) a jak juz rozstepy sa bardzo uciazliwe to polecam zabieg laserowy ( ceny nie pamietam) .
Nie znam tego kosmetyku ktory podalas...Nie podano wszystkisch skladnikow tylko skladnike aktywne, one sa ok.
Dobre opinie slyszalalm o tych praparatach: http://www.sekretyurody.eu/pages/news/nowosci

Ostatnia edycja:
O tmadzik witaj, dawno tu nie zaglądałaś

Jak tylko odzyskam aparat to wrzucę kilka fotek i napisze więcej co u nas słychać.

No i bogina spadnie na leb i szyje z panteonu bo nie znam dobergo srodka na rozstepy:zawstydzona/y::no:. Zawsze zachecam do profilaktyki ( nawilazanie i balasamowania codziennie + piling) a jak juz rozstepy sa bardzo uciazliwe to polecam zabieg laserowy ( ceny nie pamietam) .
Nie znam tego kosmetyku ktory podalas...Nie podano wszystkisch skladnikow tylko skladnike aktywne, one sa ok.
Dobre opinie slyszalalm o tych praparatach: http://www.sekretyurody.eu/pages/news/nowosci

Dzięki bogini ;-) Poczytam sobie o tych kosmetykach. Chyba będzie można je dostać w normalnym sklepie? Wole sobie je "pomacać".

ja mam problem z wlochami na udach. z tylu. tez macie tam takie mocne owlosienie? ja ogolnie mam dsc bujne, a tam zwlaszcza. na codzien nie gole, bo depilatorem za bardzo boli, a glarka, to chyba bym sie warkoczykow dorobila:-D.
gole tylko od wielkiego dzwonu. no i teraz nadszedl ten czas, bo na slowacji bede sie moczyc w basenie. co radzcie? co tam uzyc?

reklama
Tmadzik - w normalnym typu Rossman chyba nie znajdziesz. Ale w jakiejs zaprzyjaznionej drogerii,kto wie. Moze duaglas albo sephora ma.
Donkat - to tylko wosk ci pozostaje. Cieply wosk, depilacja u kosmetyczki...choc mozesz sprobowac domowym sposobem kosmetykami Veet ale bedzie ci ciezko z tylu ud:baffled:

Do góry