Masz na mysli oleje do ciala? Akurat z Lavery nie koniecznie idelane na leczenie twojego problemu. Te olejki sa aromatyczne, relaksacyjne i lagodnie pielegnujace, ale czy lecznicze? Ewentualnie ten z lawenda i aloesem. Pojdz do eko sklepu i wybierz cos szczegolnie na problem tradziku.Hruda, a z Lavery dostanę? Bo weszłam na ich stronę i widzę, że ceny znośne i w Wawie dużo sklepów. Podpowiedz mi co mam wybrać.
reklama
izabela352
Fanka BB :)
justyna- koniecznie daj znac co z tym depilatorem :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
justyna- koniecznie daj znac co z tym depilatorem :-)
Jeśli chodzi pachy to efekt nie jest taki jak po przejechaniu golarką,ale jest,a jeśli chodzi o bikini to właśnie siedzę z wysmarowaną ..
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nie mogę narzekać. Efekt mile mnie zaskoczył.
Wczoraj myłam włosy u mojej mamy i szukając odżywki wysmarowałam wysmarowałam włosy czyms jakby lakierem w żelu z AVONu, rozczesałam włosy i poszłam spać. Wstałam i miałam idealne włosy. Rzadnych śmiesznie sterczących kikutów, bez suszenia, układania
Wczoraj myłam włosy u mojej mamy i szukając odżywki wysmarowałam wysmarowałam włosy czyms jakby lakierem w żelu z AVONu, rozczesałam włosy i poszłam spać. Wstałam i miałam idealne włosy. Rzadnych śmiesznie sterczących kikutów, bez suszenia, układania
tmadzik
Mam pytanko do naszej bogini ;-)
Możesz polecić jakiś dobry (cena nie gra roli) preparat na rozstępy? Moja znajoma kupiła taki produkt KLIK wartohttp://aukcje.gazeta.pl/show_item.php?item=397982915?
Możesz polecić jakiś dobry (cena nie gra roli) preparat na rozstępy? Moja znajoma kupiła taki produkt KLIK wartohttp://aukcje.gazeta.pl/show_item.php?item=397982915?
No i bogina spadnie na leb i szyje z panteonu bo nie znam dobergo srodka na rozstepy. Zawsze zachecam do profilaktyki ( nawilazanie i balasamowania codziennie + piling) a jak juz rozstepy sa bardzo uciazliwe to polecam zabieg laserowy ( ceny nie pamietam) .Mam pytanko do naszej bogini ;-)
Możesz polecić jakiś dobry (cena nie gra roli) preparat na rozstępy? Moja znajoma kupiła taki produkt KLIK warto?
Nie znam tego kosmetyku ktory podalas...Nie podano wszystkisch skladnikow tylko skladnike aktywne, one sa ok.
Dobre opinie slyszalalm o tych praparatach: http://www.sekretyurody.eu/pages/news/nowosci
Ostatnia edycja:
tmadzik
O tmadzik witaj, dawno tu nie zaglądałaś
Jak tylko odzyskam aparat to wrzucę kilka fotek i napisze więcej co u nas słychać.
No i bogina spadnie na leb i szyje z panteonu bo nie znam dobergo srodka na rozstepy. Zawsze zachecam do profilaktyki ( nawilazanie i balasamowania codziennie + piling) a jak juz rozstepy sa bardzo uciazliwe to polecam zabieg laserowy ( ceny nie pamietam) .
Nie znam tego kosmetyku ktory podalas...Nie podano wszystkisch skladnikow tylko skladnike aktywne, one sa ok.
Dobre opinie slyszalalm o tych praparatach: http://www.sekretyurody.eu/pages/news/nowosci
Dzięki bogini ;-) Poczytam sobie o tych kosmetykach. Chyba będzie można je dostać w normalnym sklepie? Wole sobie je "pomacać".
donkat
ja mam problem z wlochami na udach. z tylu. tez macie tam takie mocne owlosienie? ja ogolnie mam dsc bujne, a tam zwlaszcza. na codzien nie gole, bo depilatorem za bardzo boli, a glarka, to chyba bym sie warkoczykow dorobila.
gole tylko od wielkiego dzwonu. no i teraz nadszedl ten czas, bo na slowacji bede sie moczyc w basenie. co radzcie? co tam uzyc?
gole tylko od wielkiego dzwonu. no i teraz nadszedl ten czas, bo na slowacji bede sie moczyc w basenie. co radzcie? co tam uzyc?
reklama
Tmadzik - w normalnym typu Rossman chyba nie znajdziesz. Ale w jakiejs zaprzyjaznionej drogerii,kto wie. Moze duaglas albo sephora ma.
Donkat - to tylko wosk ci pozostaje. Cieply wosk, depilacja u kosmetyczki...choc mozesz sprobowac domowym sposobem kosmetykami Veet ale bedzie ci ciezko z tylu ud
Donkat - to tylko wosk ci pozostaje. Cieply wosk, depilacja u kosmetyczki...choc mozesz sprobowac domowym sposobem kosmetykami Veet ale bedzie ci ciezko z tylu ud
Podziel się: