reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Hruda a co myślisz o składzie tego kremu? Nadaje się to na noc na twarz?

Aqua, Zinc Oxide, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Lanolin, Sorbitan Oleate, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Olea Europaea Oil, Cera Alba, Parfum, Hydrogenated Vegetable Oil, Calendula Officinalis Extract, Tocopherol, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Sodium Hydroxide

reklama
Hruda a co myślisz o składzie tego kremu? Nadaje się to na noc na twarz?

Aqua, Zinc Oxide, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Lanolin, Sorbitan Oleate, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Olea Europaea Oil, Cera Alba, Parfum, Hydrogenated Vegetable Oil, Calendula Officinalis Extract, Tocopherol, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Sodium Hydroxide
Nie jest zly. Nie ma oleju parafinowego ani drazniacych konserwantow. A i ma cenne naturalne skaldniki. Moze nie jest to jakis super wynalazek i nie wiem czy akurat na noc sie nada jako kosmetyk odzywczy ale... Do 20 zl kupilabym go.

No niby tak ale kupiłam dla siebie :-D
Zresztą, prawdę mówiąc ja nawet jakbym się smarowała wazeliną to miałabym spoko twarz (poza nieśmiertelnymi pryszczami na brodzie) :wściekła/y:

Hruda, a jak już tak Ci zadaję pytania to powiedz mi co ja mogę mieć na nosie tak na poziomie oczu, taka malutka czerwona kropka wygląda jak kaszak ale czerwony - jak jakieś naczynko z krwią. Mam to już lata i nie wiem czy coś się da z tym zrobić. Mam robić fotkę czy wiesz o co chodzi?

Doti wiem o co chodzi bo mam cos takiego na brzuchu.Ciekawe co na to nasza Hrudzinka powie bo ja juz mam schize jesli chodzi o wszelakie pieprzyki czy kropki.

No niby tak ale kupiłam dla siebie :-D
Zresztą, prawdę mówiąc ja nawet jakbym się smarowała wazeliną to miałabym spoko twarz (poza nieśmiertelnymi pryszczami na brodzie) :wściekła/y:

Hruda, a jak już tak Ci zadaję pytania to powiedz mi co ja mogę mieć na nosie tak na poziomie oczu, taka malutka czerwona kropka wygląda jak kaszak ale czerwony - jak jakieś naczynko z krwią. Mam to już lata i nie wiem czy coś się da z tym zrobić. Mam robić fotkę czy wiesz o co chodzi?

Doti wiem o co chodzi bo mam cos takiego na brzuchu.Ciekawe co na to nasza Hrudzinka powie bo ja juz mam schize jesli chodzi o wszelakie pieprzyki czy kropki.

mój małz ma taka na plecach:crazy:
Dziewczeta- nie jestem dermatologiem a juz na pewno z opisu ciezko cos ocenic:sorry:
Doti - a tak spytam - po co stosujesz krem dla dzieci na noc???

reklama
Bo szukałam jakiegoś niedrogiego i przyzwoitego kremu. No i właśnie się zastanawiam czy ten się nada. P mi kupił w prezencie ale na dzień ;-) (kolejny) Myślisz że będzie kiepski?

Do góry