Te na zielono to dobre naturalne nawilzajce skladniki...a reszta to jakas pogmatwana chemia. Wyglada mi to na jakis specyfik super nawilzajacy no do rak ( albo ciala) co aspiruje do miana naturalnego. Za wiecej niz 20 zl nie kupilabym bo skaldniki malo wyszukanehrudzia, to teraz ja:-)
nie mysl sobie, ze cie tak meczymy z naszego egoizmu, po prostu przygotowujemy cie do nowej pracy;-)
aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, urea, paraffinum liquidum/mineral oil, propylene glycol, butyrospermium (dziwnie mi sie skojarzylo) parkii butter/shea butter, cetearyl alcohol, alcohol denat., peg-100 stearate, glyceryl stearate, glycine, sodium hydroxide, sodium lactate, disodium edta, hydroxyethylpiperazine ethene sulfonic acid, acer saccharinum extract/sugar maple extract, xanthan gum, acrylates/c10-3, alkyl acrylate crosspolymer, methylparaben, phenoxyethanol, ethylparaben, parfum
o mater, ledwo to przepisalam, a co dopiero mowic, zeby sie na tym znac
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dostałam od kumpeli z AVONu serum rozświetlające,czy jakoś tak z tej serii SPA,ale jak mam przepisywać ten skład to dziękuję za analizę,a skladu gotowego jakoś nie mogę znaleźć
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tak, tak, dzięki:-) No to Hrudzia jak wielkie to badziewie?
Skład: Aqua, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Peg-6, Peg-32, Glycerin,Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Parfum, Sodium Hydroxide, Mica, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ascorbyl Glucoside, Magnesium Silicate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Milk Protein, Oryza Sativa Bran Oil, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Pvm/ma Copolymer, Rice Ferment Filtrate(sake), Camellia Sinensis Extract, Glycine Soja Extract, Ci 77981
Skład: Aqua, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Peg-6, Peg-32, Glycerin,Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Parfum, Sodium Hydroxide, Mica, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ascorbyl Glucoside, Magnesium Silicate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Milk Protein, Oryza Sativa Bran Oil, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Pvm/ma Copolymer, Rice Ferment Filtrate(sake), Camellia Sinensis Extract, Glycine Soja Extract, Ci 77981
No raczej tak. Juz na wstepie sa "brudki" a dopiero pod koniec ten ryz i jakis wyciag z rumianku. Syntetyczne konserwanty. Nie kupialabymTak, tak, dzięki:-) No to Hrudzia jak wielkie to badziewie?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To wywalić? Bo ja też tego nie kupiłam
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mam jeszcze to, co już w moim odczuciu jest takie se Avon, Planet Spa, Arizona Hot Sands, Paraffin Hand and Foot Treatment (Kuracja parafinowa do dłoni i stóp)
Skład: Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Paraffin, Triethanolamine, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Gel, Propylene Glycol, Alcohol Denat., BHA, Cereus Grandiflorus Extract, Diazolidinyl Urea, Caramel, CI 15510, CI 19140
Avon, Planet Spa, Arizona Hot Sands, Soothing Eye Mask (Maseczka kojąca skórę wokół oczu 'Piaski Arizony') do tego składu nie znalazłam,ale nie zdziwię się jeśli to kolejne "cudo" tak,czy inaczej jest bardzo fajny. Skóra wokół oczy jest naprawdę elstyczniejsza, bardziej nawilżona, nie taka pergaminowa
Skład: Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Paraffin, Triethanolamine, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Gel, Propylene Glycol, Alcohol Denat., BHA, Cereus Grandiflorus Extract, Diazolidinyl Urea, Caramel, CI 15510, CI 19140
Avon, Planet Spa, Arizona Hot Sands, Soothing Eye Mask (Maseczka kojąca skórę wokół oczu 'Piaski Arizony') do tego składu nie znalazłam,ale nie zdziwię się jeśli to kolejne "cudo" tak,czy inaczej jest bardzo fajny. Skóra wokół oczy jest naprawdę elstyczniejsza, bardziej nawilżona, nie taka pergaminowa
A to nawilzenie obserwujesz tak somo po kilu godzinach? Czy moze czegos ci brak wokol oczu?Mam jeszcze to, co już w moim odczuciu jest takie se Avon, Planet Spa, Arizona Hot Sands, Paraffin Hand and Foot Treatment (Kuracja parafinowa do dłoni i stóp)
A maska na dlonie z zalozenia ma byc parafinowa i procz tych 3 mega konserwantow nie jest taka najgorsza. Ale bez szalenstw.
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
włąśnie tak to odczówam,a jeśli chodzi o oczy to ja mam dość duże sińce,a po tym żelu jakby były jaśniejsze i zaraz po nałożeniu skóra jest inna i później też to uczucie się utrzymujeA to nawilzenie obserwujesz tak somo po kilu godzinach? Czy moze czegos ci brak wokol oczu?
A maska na dlonie z zalozenia ma byc parafinowa i procz tych 3 mega konserwantow nie jest taka najgorsza. Ale bez szalenstw.
Podziel się: