reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Dzieki Justyna, że przypomnia łaś mi co mam jeszcze na Tunezję kupić, w końcu musze wrócicć opalona:tak::tak::tak::tak:
Agulka - odradzam samrowanie sie wylacznie przyspeiszaczem. Na poczatek opalaj sie z wysokim filtrami (18-30) a potem spokojnie mozesz sprobowac ale ostroznie przyspieszaczy. Dzieci radzce smarowac wylacznie blokerami tzn 50uva. I to radze nie jako kosmetyczka ale ta ktora miala do czynienia z mocnym jamajskim sloncem.:-)
Stas i tak wrocil lekko opalony. A ja czekoladkowo opalona ale nie poparzona!

reklama
Agulka - odradzam samrowanie sie wylacznie przyspeiszaczem. Na poczatek opalaj sie z wysokim filtrami (18-30) a potem spokojnie mozesz sprobowac ale ostroznie przyspieszaczy. Dzieci radzce smarowac wylacznie blokerami tzn 50uva. I to radze nie jako kosmetyczka ale ta ktora miala do czynienia z mocnym jamajskim sloncem.:-)
wezme to pod uwagę:tak::tak::tak:

faktycznie trzeba uważać,bo to slońce jest inne od naszego, nie jesteśmy do niego przyzwyczajeni

Hrudzia Ty nasza ekspertko skoro już i tak Cię tu wszystkie męczą to i ja sobie pozwolę. Napisz mi co sądzisz o tym kremie do rąk bo jestem z niego zadowolona i zastanawiam się czy w sumie właśnie przez przypadek nie natchnęłam się na kosmetyk naturalny a jeśli tak jest to chciałabym dokupić inne produkty z tej serii i wypróbować:tak: będę Ci wdzięczna za odpowiedź;-)

aqua, paraffinum liquidum, petrolatum, propoils wax, propylene glicol, cetearyl alcohol, cera alba, glycerrhiza glabra ex, gliceryl stearate, octyl stearate, hydrolyzed keratin, mel extract, allantoin, triethanoloamine, carbomer, ethyl, methyl, propylparaben

Hrudzia Ty nasza ekspertko skoro już i tak Cię tu wszystkie męczą to i ja sobie pozwolę. Napisz mi co sądzisz o tym kremie do rąk bo jestem z niego zadowolona i zastanawiam się czy w sumie właśnie przez przypadek nie natchnęłam się na kosmetyk naturalny a jeśli tak jest to chciałabym dokupić inne produkty z tej serii i wypróbować:tak: będę Ci wdzięczna za odpowiedź;-)

aqua, paraffinum liquidum, petrolatum, propoils wax, propylene glicol, cetearyl alcohol, cera alba, glycerrhiza glabra ex, gliceryl stearate, octyl stearate, hydrolyzed keratin, mel extract, allantoin, triethanoloamine, carbomer, ethyl, methyl, propylparaben
No to na peweno nie jest kosm. ekologiczny: na czerwono zaznaczylm to co na pewno wyklucza go z tej polki. Na zielono sa skaldniki naturalne...od pszczolek: propolis i moid:sorry2:. Ma malo konserwantow i nie widze zapachu wiec taki bezpieczny choc moze nie wyszukany.:-)

Dzięki Hrudzia:-) w takim razie zostaję tylko przy kremie do rąk a reszty nie kupuję bo krem mi właśnie służy no i faktycznie lubię go też za to że nie ma zapchu;-)

hrudzia, to teraz ja:-)
nie mysl sobie, ze cie tak meczymy z naszego egoizmu, po prostu przygotowujemy cie do nowej pracy;-):-D

aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, urea, paraffinum liquidum/mineral oil, propylene glycol, butyrospermium (dziwnie mi sie skojarzylo:-p) parkii butter/shea butter, cetearyl alcohol, alcohol denat., peg-100 stearate, glyceryl stearate, glycine, sodium hydroxide, sodium lactate, disodium edta, hydroxyethylpiperazine ethene sulfonic acid, acer saccharinum extract/sugar maple extract, xanthan gum, acrylates/c10-3, alkyl acrylate crosspolymer, methylparaben, phenoxyethanol, ethylparaben, parfum

o mater, ledwo to przepisalam, a co dopiero mowic, zeby sie na tym znac:szok::cool2:

reklama
Do góry