reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

ja ci nie pomoge bo zadnych maseczek nie uzywam.
mam za to pytanie z innej beczki. bylam kilka razy na solarium, zeby jakos wygladac przed tymi cholernymi weselami (NUSKA NIE CZYTAJ) i zaczynam sie prawie ze luszczyc, zwlaszcza na lydkach, mimo stosowania tych kremow co zawsze. moze wiecie jak sie porzadniej nawilzyc? moze cos do kapieli pomoze? jeszcze mam 2 seanse i koncze ale mimo wszystko chcialabym sie jakos podratowac.

reklama
mam za to pytanie z innej beczki. bylam kilka razy na solarium, zeby jakos wygladac przed tymi cholernymi weselami (NUSKA NIE CZYTAJ) i zaczynam sie prawie ze luszczyc, zwlaszcza na lydkach, mimo stosowania tych kremow co zawsze. moze wiecie jak sie porzadniej nawilzyc? moze cos do kapieli pomoze? jeszcze mam 2 seanse i koncze ale mimo wszystko chcialabym sie jakos podratowac.

Obiecuję nie będę ;-) ja to za wiele Ci nie polecę bo ostatnio jak byłam na solarium (2x po 5 min) to tak się opaliłam że "zeszłam mi skóra" brrr i wyglądałam jak łaciata :tak::-D:zawstydzona/y::-p:rofl2:
Znalazłam coś takiego Odpręż się w wannie - BabyBoom

Spróbuj po kąpieli natrzeć się oliwką taką jak używałyśmy dla naszych niemowlaczków;-) gdyby nie pomogło to polecam serię z garniera w czerwonym opakowaniu mleczko do bardzo suchej skóry jeśli ono nie pomoże to już nie wiem co:eek:

Spróbuj po kąpieli natrzeć się oliwką taką jak używałyśmy dla naszych niemowlaczków;-) gdyby nie pomogło to polecam serię z garniera w czerwonym opakowaniu mleczko do bardzo suchej skóry jeśli ono nie pomoże to już nie wiem co:eek:
oliwki uzywam od jakiegos czasu i lipa :baffled: nic nie pomaga. garniera kupilam dzisiaj. tego czerwonego- bialego nie znalazlam. i od razu widac poprawe. mam nadzieje, ze na dluzej. dzieki :happy:

anetasa- efekt jest ale na krotko :baffled: musze sie smarowac 2x dziennie bo inaczej golym okiem widac, ze skora jest wysuszona. na szczescie jeszcze tylko jedno solarium i koncze z ta impreza.

Hruda, co sądzisz o składzie tego kremu do rąk?
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Bisabolol, Glucose, Aloe Barbadensis, Vegetable Oil, Beta-Carotene, Tocopherol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Dimethicone, Alcohol, Carbomer, Parfum (Hexyl Cinnamal, Linalool, Buthylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Alpha Isomethyl Inonone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexane Carboxaldehyde, Cinnamyl Alcohol, Citral, Coumarin), Sodium Hyroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Wthylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.
No nie najgorszy bo ja widac na zielono ma kilka skladnikow naturalnych...a na rozowo te niekorzystne...ale jak do rak to moze bym kupila.:sorry:
Ja bym poszukala balsamu z naturalnycm olejem roslinnym, moze cos z Shea Butter ( jest popularny i dobry)...bo zadna oliwka "od" naszych dzieci nie pomoze ( a wrecz odwrotnie). I to nie solarium jest winowajca przesuszenia Twojej skory tylko ono spowodowalo pogorszenie i tak suchej skory ktora widocznie jakos radzila sobie do tej pory ( resztkiem sil:-p)...tak wiec Izabela - nawilzaj ile sie da!:-)...taka moja zyczliwa rada:sorry::happy:

reklama
Hrudzia co sadzisz o tym balsamie oto skład:
Aqua,Butyrospermum, Parkii, Butter, Cyclopentasiloxane, Gycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Steaeate SE, PEG100 Stearate, cera Microcristallina, Lanolin, Alcohol, Dimethicone, Parfum, Acrylates, Paraffinum, Liquidum, Polysorbate85, Phenoxyethanol, CI 16035, CI 19140

ponoć jest to kosmetyk naturalny dalam sie namówić ale wedłóg mnie szału nie ma...

Do góry