reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Ja nie wiem jak w Uk ale w Bolandii co druga ma taka fryzure...dawno dawno temu musialm tlumaczyc swojej fryzjerce ze chcialabym byc ostrzyzona jak victoria a ona ze 'nie ma pojecia'. A za pol roku chwali mi sie ze wlasnie obciela sie jak victoria B...no po prostu myslalam ze padne. Byc na bierzaco to podstawa:baffled::wściekła/y:
A co do zniszczonych wlosow polecam jedwab w plynie.
W UK to tez bardzo popularna fryzurka.A jedwab rzeczywiscie bardzo dobry tylko ja mam teraz bardzo prezedzone wlosy i jedwab je natluszcza jak dla mnie zabardzo.

Ja używam odżywki z jedwabiem - CeCe Med+ i włosy bardziej mi się przetłuszczają muszę teraz myć co 2 dni. Ale jak są umyte to są mięciutkie :)

Dobra jest nafta kosmtyczna anna z olejem rycnowym i odżywka-maska "Gloria" w takim plastikowym słoiczku (kupuję w auchan za 6 złotych). To z takich tanich sposobów :-)

Interesy, byłam u klienta i podwykonawcy :tak: Nie miałam za dużo czasu na wycieczki, tylko jeden dzień i pojechałam sobie szybkim pociągiem do Kioto. SUPER! Ale to już było dawno, tuż przed 1. ciążą. Od tej pory mało jeżdżę,teraz jeździ mój kolega z pracy :baffled:
a czy twoj kolega nie nazywa sie przypadkiem andrzej g?

reklama
Gabdis - tak jak Hruda pisze bardzo popularna w Polsce fryzura, pewnie dlatego że bardzo wdzięczna i ładnie podkreśla głowę. Mnie sie osobiscie bardzo podoba.

Ostatnia edycja:
Do góry