reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Ja miałam kiedyś super szampon i odżywkę, jak dla mnie rewelacja absolutna: tsubaki shisheido. Tylko w PL ich nie ma, widziałam kiedyś na allegro, ale były strasznie drogie. Ja sobie przywiozłam z Japonii i żałuję że już tam nie jadę bo bym ich kupiła całą torbę ;-)

Ja miałam kiedyś super szampon i odżywkę, jak dla mnie rewelacja absolutna: tsubaki shisheido. Tylko w PL ich nie ma, widziałam kiedyś na allegro, ale były strasznie drogie. Ja sobie przywiozłam z Japonii i żałuję że już tam nie jadę bo bym ich kupiła całą torbę ;-)

w Japonii :szok: oj jak zazdroszczę:tak::tak::tak::tak: Wycieczka czy interesy????

w Japonii :szok: oj jak zazdroszczę:tak::tak::tak::tak: Wycieczka czy interesy????

Interesy, byłam u klienta i podwykonawcy :tak: Nie miałam za dużo czasu na wycieczki, tylko jeden dzień i pojechałam sobie szybkim pociągiem do Kioto. SUPER! Ale to już było dawno, tuż przed 1. ciążą. Od tej pory mało jeżdżę,teraz jeździ mój kolega z pracy :baffled:

I mi taka mysl kolacze sie po glowie.mam bardzo zniszczone wlosy i nc juz nie mozna z nimi zrobic:no:Mysalam o fryzurce z krutszym karkiem i dluzszymi bokami cos jak kiedys miala Victoia Beckham.
http://i171.photobucket.com/albums/u284/Fashion_Critic_/Victoria Beckham/VBhaircopy.jpg
Ja nie wiem jak w Uk ale w Bolandii co druga ma taka fryzure...dawno dawno temu musialm tlumaczyc swojej fryzjerce ze chcialabym byc ostrzyzona jak victoria a ona ze 'nie ma pojecia'. A za pol roku chwali mi sie ze wlasnie obciela sie jak victoria B...no po prostu myslalam ze padne. Byc na bierzaco to podstawa:baffled::wściekła/y:
A co do zniszczonych wlosow polecam jedwab w plynie.

reklama
Do góry