reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Kuźwa Justyna, ty będziesz miała takie na starość a ja już prawie takie mam:szok::szok::szok::szok:
a tak na poważnie, to mój biust na obecna chwilę najbardziej przypomina biust z 3 zdjecia od góry. :zawstydzona/y:z tym ,ze różnica w wielkości piersi jest ciut większa:wściekła/y:

reklama
Ostatnio moje włosy przechodzą same siebie. Wkurza mnie to,bo muszę je codziennie myć. Jaki jest dobry szmpon do włosów cieńkich i przetłuszczjących się? HELPPP

a myslałam, że tylko ja ma ciągle smalec na głowie.
Ja tez proszę o pomoc. Ostatnio pomógł mi Fruktis ale po jakims m-cu znów to samo.
A probowałyście Heden Shoulders albo Panten Pro V?

Mi tez sie przetluszczaja.Uzywam szampon Dermena i on tez jest na wypadajace wlosy dobry.
Jeszcze kiedys kupilam taki szampon moze niezbyt tani w sephora i tez super na tluste wlosy Thicker Fuller UK

Dziewczyny porażka stulecia- dzisiaj w końcu stwierdziłam, ze dość odkładania zakupu jakiegoś ładniejszego stanika i ruszyłam po pracy na zakupy. Szybko tego nie powtórzę bo mam cały czas przed oczami swoje piersi w przymierzalni. Dość, ze nie mogłam znaleźć stanika- bo mam tak nierówne piersi, że jak na jednej ładnie miseczka leży to z drugiej cały cyc "wypływa":baffled: to na dokładkę mam jakieś żyły na całym dekoldzie no i juz chyba cycory po pas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: M sie ze mnie śmieje że wyglądam jak Murzynka ( bez urazy):-:)-:)-(. Wiadomo zwisy jeszcze sie podciągnie stanikiem, ale reszta:no: Zostają mi golfy i wypychanie sobie jednej miseczki skarpetką:wściekła/y::wściekła/y: ale co będzie latem- jeżeli nic się nie polepszy:szok::szok::szok:

Ja przed ciaza nienawidzilam chodzic do sklepu po bielizne (glownie staniki) bo mialam 75C/D i byl to zawsze problem dla pań bo to "nietypowy rozmiar" -g... prawda odpowidalam i wychodzilam wsciekla - a niby zakupy bileizny powinny mnie odprezac - tak mowi moj R:crazy:

Gagulec a ty jestes matka karmicielka prawda?Z tego co dziewczyny mowily to piersi dochodza do siebie po odstawieniu malucha.A te zyly to ja tez mam i na piersiach i na dekolcie tez.

Wlanie to piekne motto ktore sobie powtarzalam zostalo pogrzebane :wściekła/y:

Nie łudźcie się, dziewczyny, że będzie lepiej:no: Jedynie te żyły mogą zniknąć. Mi zniknęły. A reszta, szkoda gadać. Tyle, że ja mam małe piersi, więc do pasa nie sięgają:-D

No ja niestey w ciazy doszlam do rozmiary 75E/F - koszmar to malo powiedziane teraz nosze 75 D/E
tylko ze juz nawet do spania stanik zakladam bo tak mi zwisaja cycki ze mam wrazenie ze o brzuch sie opieraja - normalnie wstyd mi przed R

Normalnie wstdzę się rozebrać przy zapalonym świetle przed S. Choć on mówi,że jemu to nie przeszkadza,ale same wiecie jak to jest. Trudno czuć się piękną i uwierzyć w to co mówi ukochany skoro nam z tym niedobrze:-(
Normalnie to samo jak mam mu uwierzyc, przeciez lustro mam i widze co widze!!

A w " łabędziem być..." było za free:-:)-:)-D:-D:-D +gratisy ( jakieś odsysanie tłuszczyku, fryzurka, ząbki)

A szkoda ze juz tego programu nie ma bo bym sobie cycki zrobila brzuszek wyciela i wogole tluszczyku odessala....

zalamalam sie
a mialam nadzieje ze jak przestane karmic to bedzie lepiej a tu bedzie .... obwiślej...:angry:

reklama
Do góry