reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Hrudzxia ja ze trzy lata temu brałam tabletki i sobie chwalę, kolorek był widoczny długi czas a skóra super. No i na soloarium szybciej się opalałam.
Jak skończę karmic to też kupuję.

reklama
Hrudzxia ja ze trzy lata temu brałam tabletki i sobie chwalę, kolorek był widoczny długi czas a skóra super. No i na soloarium szybciej się opalałam.
Jak skończę karmic to też kupuję.
A jakie konkretnie bralas? jaka firma? i jak dlugo?
I dziele sie z Wami moim ostatnim odkryciem - dla tych co lubia wszytsko co kokosowe - maslo kokosowe Ziaji za 11zika!!! jako balsam do ciala - teraz go testuje! sklad na prawde dobry, choc jest "perfum", ale poza tym pelny szacun...ach nie ma to co prawdziwy olej kokosowy - to dopiero pachnie!

A jakie konkretnie bralas? jaka firma? i jak dlugo?
I dziele sie z Wami moim ostatnim odkryciem - dla tych co lubia wszytsko co kokosowe - maslo kokosowe Ziaji za 11zika!!! jako balsam do ciala - teraz go testuje! sklad na prawde dobry, choc jest "perfum", ale poza tym pelny szacun...ach nie ma to co prawdziwy olej kokosowy - to dopiero pachnie!
Też używałam, bo uwielbiam kokosy.;-)
A CO DO TABLETEK TO NAZWY NIE PAMIęTAM ALE NA PEWNO TO BYł POLSKI PRODUKT, OKOłO 10 Zł ZA 30 TABL. BRAłAM 2 RAZY DZINNIE PRZEZ 2 M-CE.

Hruda - te tabletki kiedys bralam, bo ja straszliwy bielas jestem, ja nawet jak opalona jestem to ludzie sie mnie pytaja czy z domu wychodze. Troszke nabralam kolorku, lepiej i dluzej trzymala opalenizna.

Teraz kupilam sobie napar z ziolek na ladna cere, bo normalnie sie taka pryszczyca zrobila :baffled: Wiem, ze to od papierosow, bo jak nie pale, to mam cere naj staskowa pupka. Ale musze sie napalic, bo przed druga ciaza znow rzuce, i to juz chyba na zawsze, wiec uzywam poki mozna.

zeby sobie ta karnacje zartrzymac na dluzej :tak: bo jak mnie slonce w pl opali to ok pazdziernika juz sladu po nim nie ma. we wloszech nosilam "biale bikini" do marca i wtedy zaczynalam sie opalac na nowo, wiec praktycznie caly rok bylam opalona, a tutaj :baffled:

reklama
dziewczyny za namową P kuzynki, która jest kosmetyczką kupiłam dzisiaj "płyn do demakijażu oczu i twarzy firmy AA z serii AQUAice"- rewelacja:tak::tak:
zawiera on mleczko i tonik, skóra po nim jest taaaaaka fajna- polecam

jeszcze kupiłam sobie dzisiaj błyszczyk, cień do powiek, 2 lakiery do paznokci mojej ulubionej firmy INGLOT- malowidła nie są aż tak drogie a są świetnej jakości...

Do góry