reklama
A jakie konkretnie bralas? jaka firma? i jak dlugo?Hrudzxia ja ze trzy lata temu brałam tabletki i sobie chwalę, kolorek był widoczny długi czas a skóra super. No i na soloarium szybciej się opalałam.
Jak skończę karmic to też kupuję.
I dziele sie z Wami moim ostatnim odkryciem - dla tych co lubia wszytsko co kokosowe - maslo kokosowe Ziaji za 11zika!!! jako balsam do ciala - teraz go testuje! sklad na prawde dobry, choc jest "perfum", ale poza tym pelny szacun...ach nie ma to co prawdziwy olej kokosowy - to dopiero pachnie!
Też używałam, bo uwielbiam kokosy.;-)A jakie konkretnie bralas? jaka firma? i jak dlugo?
I dziele sie z Wami moim ostatnim odkryciem - dla tych co lubia wszytsko co kokosowe - maslo kokosowe Ziaji za 11zika!!! jako balsam do ciala - teraz go testuje! sklad na prawde dobry, choc jest "perfum", ale poza tym pelny szacun...ach nie ma to co prawdziwy olej kokosowy - to dopiero pachnie!
A CO DO TABLETEK TO NAZWY NIE PAMIęTAM ALE NA PEWNO TO BYł POLSKI PRODUKT, OKOłO 10 Zł ZA 30 TABL. BRAłAM 2 RAZY DZINNIE PRZEZ 2 M-CE.
Hruda - te tabletki kiedys bralam, bo ja straszliwy bielas jestem, ja nawet jak opalona jestem to ludzie sie mnie pytaja czy z domu wychodze. Troszke nabralam kolorku, lepiej i dluzej trzymala opalenizna.
Teraz kupilam sobie napar z ziolek na ladna cere, bo normalnie sie taka pryszczyca zrobila Wiem, ze to od papierosow, bo jak nie pale, to mam cere naj staskowa pupka. Ale musze sie napalic, bo przed druga ciaza znow rzuce, i to juz chyba na zawsze, wiec uzywam poki mozna.
Teraz kupilam sobie napar z ziolek na ladna cere, bo normalnie sie taka pryszczyca zrobila Wiem, ze to od papierosow, bo jak nie pale, to mam cere naj staskowa pupka. Ale musze sie napalic, bo przed druga ciaza znow rzuce, i to juz chyba na zawsze, wiec uzywam poki mozna.
izabela352
Fanka BB :)
hruda kupilas juz te tabletki? narobilas mi na nie smaka
Jeszcze nie ale zamierzam...cholc liczylam od dziewczyn na jakies konkretne nazwy itp...ale ty Izabela przezciez masz ciemna karnacje, po co ci te piksy?hruda kupilas juz te tabletki? narobilas mi na nie smaka
izabela352
Fanka BB :)
zeby sobie ta karnacje zartrzymac na dluzej bo jak mnie slonce w pl opali to ok pazdziernika juz sladu po nim nie ma. we wloszech nosilam "biale bikini" do marca i wtedy zaczynalam sie opalac na nowo, wiec praktycznie caly rok bylam opalona, a tutaj
Jeszcze nie ale zamierzam...cholc liczylam od dziewczyn na jakies konkretne nazwy itp...ale ty Izabela przezciez masz ciemna karnacje, po co ci te piksy?
Hrudzia naprawdę nie pamiętam, to było 2 lata temu, sorki:-)
Alez ja sie nie gniewam, rozumiem:-)Hrudzia naprawdę nie pamiętam, to było 2 lata temu, sorki:-)
reklama
dziewczyny za namową P kuzynki, która jest kosmetyczką kupiłam dzisiaj "płyn do demakijażu oczu i twarzy firmy AA z serii AQUAice"- rewelacja
zawiera on mleczko i tonik, skóra po nim jest taaaaaka fajna- polecam
jeszcze kupiłam sobie dzisiaj błyszczyk, cień do powiek, 2 lakiery do paznokci mojej ulubionej firmy INGLOT- malowidła nie są aż tak drogie a są świetnej jakości...
zawiera on mleczko i tonik, skóra po nim jest taaaaaka fajna- polecam
jeszcze kupiłam sobie dzisiaj błyszczyk, cień do powiek, 2 lakiery do paznokci mojej ulubionej firmy INGLOT- malowidła nie są aż tak drogie a są świetnej jakości...
Podziel się: