Magdzik, wykluczyli ospę prawda? Może to inna zakażna, lekarz powinien jednak to zdiagnozować, robiąc chociażby zwykłe badanie CRP i leukocytów, nie mówiąc o badaniu moczu, co jest dla mnie niezbędną podstawą gdy jest utrzymująca się gorączka i żadnych śladów w g.drogach oddechowych czy uchu, a laryngolog, może tam byście zajrzeli również.
Może zrób sama jutro w laboratorium badanie moczu i ew morfologie , bo CRP jest drogie robic prywatnie, poprzednie badania nie sa zbyt kosztowne. Coś może się wyjasni, ale wlasciwie powinnas zażądać tego od lekarza prowadzącego, nie można tak zostawić dziecka...bez diagnozy i puścić do domu :/ Na trzydniówke nie wygląda, za długo ta gorączka...ech, medycy :zly:
Gosiunia, wow, wielkie gratulacje dla córuni!!! Brawo, zuch dziewczyna, dzielna wrzesnióweczka

))
Mb1, dzieki za pytanie o Julkę. Otóż u nas nadal brak tolerancji zwykłego mleka mm i jajek :/ Na urlopie zrobiłam próbe, dawałam NAN i Bebiko, oba fatalnie, w nocy przez kilka dni biegunka o 4 rano i płacz, ból brzuszka,odpusciłam. Podejrzewam, ze jedzenie biszkoptów tez jej nie słuzy, bo te jajka i te krsoteczki , które natretnie czasem wyskakuja na buzi, rączkach. Brzuszek juz Ok, ale staram sie pilnowac, by nie jadła cielęciny, wołowiny i mm, mleka krowiego( takze serwatek w pokarmach) za jakies 2 miesiące ponowię próbę z mm, bo ja nie to do 5 lat będę ją chyba karmiła cycem
Ksiulka, nie pomogę bo nie znam tych jednostek, ja wlasnie odbieralam wniki tydzien temu i sa inne wyniki, bo inne jednostki. Ogólnie Ci powiem, ze nasza pediatra powiedziała, widząc tam duzo nie mieszczacych sie w normach wynikow , ze jest Ok, bo u niemowląt ,a nawet dzieci do 4 lat i wiecej wyniki sa rózne od tych dla dorosłych (norm) i ocenila ze wsio jest Ok, chociaz moja tesciowa juz panikowala bo okiem laika widziala same ponizej/powyzej. Nawet hemoglobina ma prawo byc nizsza i dopiero ponizej 10 j. leczy sie anemie farmakologicznie, powyzej nie, to info od naszej lekarki.
Byłaś w Zbrosławicach?

Ja tam zaczynałam swoje pierwsze jazdy konno, potem zmieniłam klub na Szałszę koło Gliwic. Ale lubilam Zbrosławice
Ropucha, my tez nocne marki, ale córcia jeszcze sie nam nie określiła

))
Wiecej nie pamietam przepraszam ,padam juz na nos, napisze jutro, papa dobrej nocy !