reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Joasia zdrówka dla Olka ;-)
Kasik oj też dawno nie byłam u fryzjera :zawstydzona/y:
Misiunia widzę że z Mai mistrzyni olimpijska w pływaniu rośnie :-)
Hausfrau Max będzie miał super zabawę :tak:
Ksiulka ja bym bardzo chciała taką przyczepkę ale co i rusz to jakiś ważniejszy wydatek jest:wściekła/y:
Ropucha no nareszcie ta pogoda jest ok ani nie za gorąco ani nie za zimno słoneczko przygrzewa oby jak najdłużej tak było

O ile mnie pamięć nie myli to dziś są pierwsze urodzinki bliźniaków Kasiony No chłopaki wszystkiego najlepszego:-)
A my właśnie wróciliśmy z placu zabaw wszyscy się śmiali z Kacpra jak śmiesznie chodzi, ale mój kręgosłup odżył odkąd młody sam zasuwa jeszcze tylko musi się nauczyć sam podnosić i będzie cudownie ;-)

reklama
witam
się i jak bo coś forum zamiera pisałyście o mleku krowim Wiktor pił już kakao i płatki jadał nic mu nie było nie są to jakieś zastraszające ilości :) je wszystko dosłownie czasem tylko popróbuje ogólnie jak widzi że się je to też chce nie przepada za soczkami woli wodę i herbatkę owocową.
Jest bardzo rozwieziony i nerwusek. Wychodzimy dziennie na pole nawet jak pada mamusia zakłada kalosze kurtale młody do wózka folia na góre i idziemy pohasać bo mały nienawidzi w domu siedzieć :)nie choruje mamy skierow. na badania krwi i moczu profilaktycznie :)
zazdroszczę wakacji :) i udanych urlopów.
ja może sobie wezmę urlop od pon. bo ma być ładnie.
aa mam jeszcze pytanie co myślicie o tych przyczepkach do rowerów dla dzieci bo zamierzam zacząć jakiś sport uprawiać :) i nie wiem co lepsze czy fotelik czy przyczepka:)??
PRZYCZEPKA ROWEROWA WOZEK JOGGER DLA DZIECI (1681745409) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy taką przyczepkę dla 1 dziecka.Kupiłam dla Mikołaja chba ze 2 lata temu.Świetna sprawa.Nieprawda że foteliki na rower są lepsze.Tutaj dziecko wygodnie sobie siedzi a ciągnący nie martwi się o wypadek ewentualny-jadąc rowerem z dzieckiem na siodełku można się łatwo przewrócić i wtedy obie osoby są poszkodowane.
Jeśli zastanawiasz się nad kupnem takiej przyczepki naprawdę polecam,trochę spory wydatek a dziecko pojeździ bezpiecznie przez kilka lat zanim będzie mieć swój 2 kołowiec.

O ile mnie pamięć nie myli to dziś są pierwsze urodzinki bliźniaków Kasiony No chłopaki wszystkiego najlepszego:-)

Nie myli! :) Pamiętam tą datę bo dziś nasza 3 rocznica ślubu więc idziemy świętować ;D

Kasiona - wszystkiego naj dla Twoich chłopaków. Uśmiechu na co dzień i przede wszystkim zdrówka! Sto lat!!! ;-)

Kasiona ja tez sie dolaczam do zyczen!!! Zdrowka, duzo usmiechu i prezentow dla chlopcow. Mam nadzieje, ze tu jeszcze zagladasz i przeczytasz te nasze zyczenia :-)
Ropucha echh te nasze Laury;-)
Odezwe sie jutro, bo dzis juz padam po calodziennym maratonie.

Kasiona ja rowniez zycze Twoim dzisiejszych jublilatom duzo zdrowka, bezbolesnego zabkowania i słonka kazdego dnia! Wszystkiego naj, naj słodziaki!!!Sto lat!!!

Hausfrau pasta odpowiednia dla naszych dzieciakow to nenedent, my takiej uzywamy.

Ropucha ja u sis małego tez na trampoline wkładam, i mamy chwile na pogaduchy:tak:. odnosnie fryzury to chodziło mi głownie o grzywke bo mi w oczy wchodziła, ale przy okazji podcieła mi włosy fryzjerka i to znacznie bo kucyka nie moge zwiazac. Pasowałoby zrobic kolorek tzn. pasemka, ale to juz wiecej czasu potrzeba, bo ja mam fuul włosow i długo schodzi.

Joasiu ja mam od lat pasemka, bo zawsze mniej odrost widac, i nie musze co chwila latac do fyzjera i zostawiac kupe kasy. A włosami moge sie podzielic mam ich pod dostatkiem, samo wymodelowanie na szczotki zajmuje fryzjerece mojej około 45 min:tak:
zdrowka dla Olusia

marta to wszystkiego naj, naj z okazji tej trzeciej rocznicy. Miałam pisac udanego wieczorku, ale pewnie juz dawno swietujesz, tylko nie podrinkuj za duzo;-)

Magdzik tez bym pewnie nie chodziła za czesto do fryzjera, ale mam grzywke i raz w miesiacu musze ja podciac, wiec tak co 2-3 m-ce od razu włosy mi podcina.

Joasia M: hehehe jakby ten domek był w krakowie to od razu ale cóż :p:)))) apropo mam nadzieje, ze Majcik będzie pływaczką :D jak mamusia :D haha

Magdzik20: ależ wam zazdroszcze, ze juz sami chodzicie :) Maja nawetr jeszcze sama nie stoi ojj :(

i ja dołączam sie do zyczen :)

u nas dzis słonce wyszło :shocked2::shocked2: hehe musimy iść z Maja na jakis kurs po aptekach bo nigdzie nie moge znaleźć olejku rozmarynowego :D i poźniej jedziemy działke oglądać :D wczoraj znaleźliśmy fajną za 100 tys, ale okazało sie ze będzie tam obwodnica obok i dlatego tak tanio... ehh ceny są powalające :p

Majka ostatnio coś źle śpi w nocy, tzn, śpi ale ciągle sie wierci ;( bidulka moja :p
w ogóle łóżeczko nam sie zaczyna rozlatywać :p takie dzidostwo normalnie juz sie ;porozklejało ;/ ehh ale za 200 zł czego mozna sie spodziewać :D mam nadzieje ze wytrzyma zanim Maja przeniesie sie do prawdziwego łóżka :p

Teraz się poużalam...chyba dopadła mnie depresja przedurodzinowa i przed rocznicowo ślubna...zastanawiam się jakby to wszystko wyglądało gdybym jednak za mąż nie wyszła...macie tak czasami...
to chyba to niewyspanie i przeziębienie i brak czasu

Joasia M ja też tak mam i to nie czasami. Ostatnio coraz częściej myślę, że mój związek to jeden wielki błąd i pomyłka.
Doszło nawet do tego, że żeby cokolwiek zmienić zagroziłam Małżowi rozwodem... dla Małego jest super tatą ale nasze relacje, że tak powiem na etapie zaniku.
Na dodatek wczoraj dowiedziałam się, że pewna znajoma dostała ot tak dobre stanowisko w banku bo znała niemiecki i angielski a ja od lat starałam się o normalną pracę w tej dziurze i nic mi nie wychodziło. Normalnie to mnie załamało...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
No dzisiaj to mi szczena opadła, hrabina poszła wczoraj poszła spać po 21szej do łóżeczka, o 6.30 zaczęła jęczeć więc wzięłam ją do siebie do łóżka i wstała o 9.30:-), no tak to mi się bardzo podoba:tak::-). Mało tego, jak zwykle powojowała 2 godziny i o 11.30 poszła na drzemkę i własnie śpi. Nie będę jej juz na razie kłaść spać z mamą bo wtedy wstaje o 7:sorry2:. Wczoraj u prababci kupa wrażeń, pieski, kurki, królik, trampolina, kupa ciotek, prababcia, 2 lata starsza kuzynka i spanie na powietrzu:tak:.
JoasiaM, KasikN82 trampolina podobała się hrabine, przez około 15 minut, później już chciała do nas, ale może i dobrze bo słońce zaczęło prażyć a moje dziecko czywiście nie toleruje czapki na głowie a tak poszła do cienia.
Kasik to dawaj troche tych włosów, jeśli Ci za dużo, bo mi coś zaczyna bardzo ubywać odkąd przestałam karmić cycem i brać witaminy dla matek karmiących:wściekła/y:. Co do farb to nawet nie chce mi się pisać, bo często trafiają mi się takie które nie chcą farbować moich włosów i tylko strata czasu, kasy i włosy dostają "po dupie":wściekła/y:. Do tego po Laurze zaczęłam strasznie siwieć:szok:.
Marta2411 no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, przede wszystkim zrozumienia i partnerstwa w związku i aby każdy rok wspólnie przeżyty był lepszy od poprzedniego.

Do góry