Witam
mb Antos tez miał uczulenie po wolowinie i cielecinie, takie suche plamy na nozkach i wysypka na brzuszku. Pediatra stwierdziła tez lagodna postac azs i dlatego mamy zakaz podawania mieska wolowego i pochodnych czyli cieleciny tez. A Laurka Twoja nie miałą tez azs?
Magdzik i jak Kacperek? Duzo ma tych krostek? Oby to cholerstwo szybko mineło
A na dworek mozecie wychodzic?
gosiunia i jak po rozmowie w sprawie pracy juz jestes? Bo jak nie to jeszcze trzymam kciki, oby sie tym razem udało.
Aniu gratulacje przedluzenia umowy
gaja udanych, słonecznych wakacji, zebys wypoczeła i nie myslała za duzo o pracy.
Odnosnie Twojego szefa to niezle kombinuje, zebys pracowała na cały etat, odnosze troche wrazenie, ze zalezy mu na Tobie, jako pracownicy. Tylko nie chce tego wprost powiedziec.
Kochane dziekuje za kciuki trzymane za moja kuzynke, troszke pomogły. Badał ja jakis profesor, dał cien nadziei. A ze to dziewczynka to daje szanse sa 50/50, bo sa podobno silniejsze dziewuszki. Kuzynka wyszła wczoraj ze szpitala, wszystko sie ma rozstrzygnac w ciagu miesiaca. Wiec dalej prosze trzymajcie kciuki.
Pisałscie cos kochane o mleku krowim. Ja małegu jeszcze nie dawałam
, chociaz mleczko na miejscu mam
, tzn. mamcia moja. Ale duzo kobitek kupuje od mamy mleko dla swoich pociech. Z rok temu jedna sasiadka zaczeła dawac dziecku połrocznemu, tak powoli wprowadzała, teraz ma 1,5 roku i tylko krowie mleczko pije. Na pewno sa to mniejsze koszty, bo nie oszukujmy sie mm troszke kosztuje.
A przeciez dawniej wiekszosc maluchow piła mleko od krowy i jakos urosły
, a teraz co od razu jest blee takie mleko
...no ale to tylko moje zdanie...ja osobiscie mleka nie cierpie, ewentualnie kakao...ale juz z poł roku nie piłam
Magdzik mysle ze jak dasz czasami takie mleko krowie małemu to nic mu nie bedzie. Mojej siostrze pediatra powiedziała tak, jak masz sprawdzone zrodło to powoli wprowadzaj, jak nic dziecku nie dolega to całkowicie mozesz sie przezucic na takowe. No, ale co lekarz to inaczej gada
calineczka my mamy dwie szczoteczki, jedna mały sobie sam "myje"
, a to silikonowa ja mu pomagam;-). I podobnie jak u Was pogode mamy do bani, pada deszcz bo przeciez dawno nie padał
Miłego popoludnia i niedzieli