ja też bym trzecie chciała ale raczej już się nie zapowiada :-(no chyba że.....
my idziemy 8 na szczepienie tzn w sumie stary idzie z babcią bo ja mam wizytę u ginka i nie mogę jej przełożyć!! Spytają się co zrobić z tym niejedzeniem ale wątpie czy usłyszą jakieś konkrety na ten temat!:-(Z Blanką łaziłam non-stop i nic to nie dało
zero dobrej rady,wciskać a jak nie je to nie zmuszać,sama sie nie zagłodzi....taaa du.pa blada!! Daria już mnie wyprowadza powoli z równowagi nic nie robie tylko cały dzień kręcę się żarciem to dla jednej to dla drugiej a w sumie wszystko ląduje w koszu
Daria wypije mi mleka z dwa razy dziennie po 180 max, jedną butelkę jej na raty wciskam do 11 potem daje obiad (owoce są be i dla jednej i drugiej)i po obiedzie na raty drugą butelkę a potem już nic nie zje!!!
ostatnio koło15 ostatni posiłek.........o 17 kładzie się spać i za nic nie można przez sen jej nakarmić, złości się i marudzi i idzie znowu spać a potem od 3 gadane jej się włącza bo się wyspała i latam do niej ze smokiem co chwila :-(
Kochana nie żałuj chłopa daj mu w kość!!!Oni w większości to(niecenzuralne słowa)!!!!!!!!!!!!!!
chociaż z pewnością tli się w tobie resztka uczuć to odrzuć wszystkie uczucia w kąt i zatroszcz się o siebie i dziecko!!!!!!!
dokładnie!!!mnie, az trzęsie jak pomysle o tępocie męskiego gatunku!!! tylko dupy im w głowie...długo długo nic...zabawa,koledzy ,alkohol,gry i inne pierdoły
potem się obudzą z rekami w nocniku jak będzie za późno....
bardzo dobrze to ujełaś kochana!!! Dla mnie teraz najważniejsze są moje dziewczynki i mimo tego, że jak każda z nas chciałabym stworzyć doskonałą kochającą się rodzinę,kochać i być kochaną to wiem, że w wielu przypadkach to są marzenia nie do zrealizowania...ale odpowiedniego partnera zawsze można spotkać w najmniej oczekiwanym momencie i odnależć brakujące ogniwo do pełnego szczęścia!!w każdym razie najważniejsze są dzieci potem my a potem długo, długo nic!!!!!!! ....rety przez tych facetów to ja zwariuję!!!dla mnie to temat rzeka....
Gratuluje tym z was które trafiły na super faceta!!! trzymajcie go za ręce i nogi i przykujcie do kaloryfera!!!