reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

a jaka herbatke?? bo ja daje jej koperkowa hippa i espumisan tez i malo pomaga a jak dawkujesz espumisan/?? i czy podajesz doustnie czy wlewasz do herbatki badz mleczka?

Ja podaje bobovite a kropelki to z 4-5 razy dziennie po 4-5 kropelek do dziubka przed butlą. Położna mi tak poleciła bo kropelki podane do mleczka nie dają poczucia ile zjadło tych kropelek.

reklama
Ja podaje bobovite a kropelki to z 4-5 razy dziennie po 4-5 kropelek do dziubka przed butlą. Położna mi tak poleciła bo kropelki podane do mleczka nie dają poczucia ile zjadło tych kropelek.

no to moze dlatego ze ja do mleczka dawalam nie dzialaly teraz wlasnie podalam jej bezposrednio do buzki ale pewnie efektu od razu nie bedzie prawda? a skoro espumisan podaje sie 4 razy badz 5 a np moja mala je czesciej to moge wtedy rowniez w tych przerwach przed mlekiem podac jej infacol czy lepiej nie stosowac dwoch preparatow na kolke?

Witam!

Wpadłam tylko się przywitać! Jesteśmy już w domu, teraz musimy się przyzwyczaić do normalnych warunków - zwłaszcza mała ;-)

Dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, a zwłaszcza Beniamince i Onionkowi! - Dziewczyny - jesteście boskie!

Jak tylko znajdę trochę czasu to napiszę jak to było z nami i postaram się chociaż trochę nadrobić zaległości (chociaż pewnie mi się to nie uda).

Witam!

Wpadłam tylko się przywitać! Jesteśmy już w domu, teraz musimy się przyzwyczaić do normalnych warunków - zwłaszcza mała ;-)

Dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, a zwłaszcza Beniamince i Onionkowi! - Dziewczyny - jesteście boskie!

Jak tylko znajdę trochę czasu to napiszę jak to było z nami i postaram się chociaż trochę nadrobić zaległości (chociaż pewnie mi się to nie uda).

Ty tez jestes boska, ze tyle wytrwalas w tym szpitalu :-) Zadomawiajcie sie i wracaj na BB :-)

A ja wlasnie mialam mala przeprawe.. maly ciagle glodny, godzine temu jadl i przed chwila znowu.. po jedzeniu od razu placz, jakby chcial zjesc "konia z kopytami".. w koncu przysnal, matko skad on ma tyle energii? :-)

witajcie Dziewczyny!!! !:tak::tak::tak::-):-):-):-)
wreszcie!!!
Kasiona, to wkładanie dziecku pomiędzy nóżki zwiniętych pieluch... u nas pomimo tego ze wsio oki kazała nosic 24 h na dobe...kurcze Mała to mi w tym nawet pierdka nie pusci, bo puszcza tylko z podkurczonymi nózkami... kuxwa, nie wiem co robic zeby nie zaszkodzic

Ostatnia edycja:
no to moze dlatego ze ja do mleczka dawalam nie dzialaly teraz wlasnie podalam jej bezposrednio do buzki ale pewnie efektu od razu nie bedzie prawda? a skoro espumisan podaje sie 4 razy badz 5 a np moja mala je czesciej to moge wtedy rowniez w tych przerwach przed mlekiem podac jej infacol czy lepiej nie stosowac dwoch preparatow na kolke?

Osobiście bym nie mieszała preparatów bo cholera wie jaki to da skutek. Efekt pewnie będzie po paru dniach. Mojej w każdym razie to pięknie pomaga i wszystko gra jej i huczy.

DAGNA WITAJCIE KOCHANE!!!

heyka mamunie;-)

kernus-:-(bardzo ci wspolczuje stresu i bolu zwiazanego z raczka Laurki:zawstydzona/y:
niewyobrazam sobie tego,ale musisz siegnac po druga konsultacje,moze do krakowa-prokocimia,im szybcij etym lepiej.zycze ci kochana duzo sily i pozytywnej energii;-);-);-);-)

tosia- ja bym nei pieluszkowala jak nie trzeba tj wsio w pariatku z bioderkami,bo dziecitego nie lubia,bedziesz miala 6tyg smecenia:-p

dagna-witaj:tak:,podziwiam,ze tyle wytrzymalas:szok: w szpitalu

u mnie oki, upajam sie moim macierzynstwem,chociaz czasami roznie bywa,ale milosc i duma mnie rozpiera. pomimo czestego zmeczenia jest pieknie:-D

reklama
Osobiście bym nie mieszała preparatów bo cholera wie jaki to da skutek. Efekt pewnie będzie po paru dniach. Mojej w każdym razie to pięknie pomaga i wszystko gra jej i huczy.

DAGNA WITAJCIE KOCHANE!!!

a po jakim czasie u Ciebie bylo widac poprawe?? bo juz nie moge sie doczekac az mala przestanie tak plakac w nieboglosy dzisiaj pierwszy raz tyle plakala teraz na szczescie zasnela po kapieli

DAgna witajcie wiem cos o tych powrotach do domku po szpitalu:baffled:

Do góry