reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

W takim razie ja też przyłączam się do trzymania kciuków za Olgadom noi oczywiście za naszą Tośkę - mam nadzieję że szybko wróci do siebie!!

A ja jestem mega wściekła po wczorajszej rozmowie telefonicznej z moim ginkiem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Sam kazał mi dzwonic jak nic mnie nie wezmie do połowy września a tu... tak mnie opierdzielił że szok!!!
Powiedział że my baby myślimy że jak cesarka to juz można ją robic kiedy się chce i biedne dzieciątko na siłę z brzucha wyciągac!!:crazy:
A to przecież wcale tak nie jest!!!!!!!!!!! Termin mam na niedzielę i myślę że krzywdy by moje dziecko niemiało jakby mi zrobił CC 2,3 dni przed terminem!!
Do cholery jasnej, nie miał chumoru i postanowił się widocznie na mnie wyrzyc - DUPEK!!! :no::no:
On tak ma.. tu jest świetnym fachowcem a tu... poprostu drżę jak mam do niego zadzwonic bo jeśli ma zły dzień to się wyładowuje na pacjęntkach. A tak się cieszyłam.... :-(
Kazał mi przyjechac w piątek na wizytę, także znów będę srac po gaciach co mi tam nawrzuca i na jaki humorek trafię.:szok:

reklama
update listy

Magi78
Asiek1000
Tosia
Dagna
Ja
Ksiulka
Malgos83
Marja
KasinkN82
Pysia
Marbus
Olcia23
Alcia81
Marta870
Monia
Agata89
Przyszła mama
IwonaJ
Korba, Ritka i Karolina84!
sheshu
olgadom
sylwia781122
Magdah
Mycha
Irka252
Ikalla
Lorena
Myszka 6184
Agim79
Mycha ja bym go dopiera ochrzaniła dupę po krzakach by chował :wściekła/y::wściekła/y:, bo co cię obchodzi że ma zły dzień:angry: Dziad borowy!!!!

U nas po badaniu szyjki , hymmm mój B. ze tak powiem bez żadnych oporów zgłębił temat i ja dyskomfortu nie miałam, a parę dni temu to nawet na wejściu nie dało rady :-D

Dagna dobre !!! - faktycznie jak z Ikei :-D

U mnie pogoda z du...y że tak powiem zaraz jadę do castoramy listewek sobie szukać , może jak tam polatam to coś ruszy- nadzieja matką głupich:baffled::oo:

Ostatnia edycja:
Magi - masz rację, jak z IKEi, w dodatku niecodzienny widok, bo moja teściowa to kobieta, której się jadaczka nie zamyka, 24 h na dobę, można oci... tzn. oszaleć ;-)

Mycha - ale bym się wkurzyła, co za cham! Jest Twoim lekarzem i masz prawo się z nim konsultować, a on swoje frustracje i humory niech wyładowuje w domu... albo najlepiej niech idzie na siłownię, a nie wyżywa się na Tobie! Co za... :angry:

Akderk - co za dzielny facet z tego Twojego starego ;-)

Zmykam, bo już IKEA po mnie jedzie ;-)

Dagna dokładnie tak - brak slów dla takiego skur..!!
No to udanej wycieczki życzę!!

Akderek ja też bym go ochrzaniła, ale narazie niemogę - za dużo od niego zależy, co innego poród SN a co innego CC które może zrobic tylko on sam. Jakoś przetrwam ale pózniej biada mu biada!!

Właśnie pisałam do Tośki - czeka na Cesarę, pózniej napisze dlaczego bo narazie sama jest zaskoczona, ale to dobrze HOP SIUP i i już będzie miała to wszystko za sobą!!

Trzymamy zatem kciuki za naszą Tośkę!!

Kredka no brawa dla twojego za odwagę... :)

Mycha kurde ja bym chyba się powyła i mu też parę zdań powiedziała...

Mój gin jest zakręcony jak słoiki na zimę przychodzę na wizytę a on pyta czy na dzis miałam być a ta owszem byłam tydzień temu, ale dziecię ,źle ułożone i dziś kontrola czy się obróciło czy nie a on a chyba że tak nosz... mają czasami narąbane w te głowy....

Dagna ja bym nie lepiła pierogów dla kogoś, to powinni dla ciebie lepić i podrzucić stosik a nie sie nalepisz a garść ino zjesz...

Lorena kciuki zaciśnięte... pakuj torbę

Gaju wytłumacz synkowi troszkę powinien zrozumieć, ahh te hormony niech już się uspokoją nie dziwie ci się, że wysiadasz przy 3 dzieci...

Oooooooooo Tośka dziś utula maluszka jak fajno no to kciukaski trzymam......

Wiecie co, tak se mysle, ze moje dziecie moze jak ubiore łózeczko to sie zdecyduje wyjsc...bo po co ma wychodzic jak matka nie uszykowała spanka...hmm?:-D:-D:-D A dzis tak mi szaleje ze szok, no akrobata na maxa!:szok:

Gaja-kurcze rozumiem Cię doskonale, ale synka trzeba "przeprosić"-nie ma wyjścia,choć to trudne. Musisz mu powiedzieć,że byłaś strasznie zdenerwowana i zmęczona i nie powinnaś tego robić i że prosisz go by już nigdy nie było takiej sytuacji kiedy stracisz panowanie nad sobą bo Tobie jest przykro tak samo jak jemu.

JA sama nie wiem jak dam sobie radę z hormonami po porodzie. Narazie mam doła przedporodowego. Zaczynam czuć się uwięziona w swoim ciele i w swoim mieszkaniu,bo każde wyjście kończy się mega zmęczeniem i bólem brzucha-także siedzę w domu.
Do tego zaraziłam się od syna wstrętną infekcją-mam straszny katar i ból gardła. Boli mnie w zasadzie cała głowa razem z tym nosem i gardłem. A tu za 2 dni wyjazd do szpitala-nie wiem jak dam radę bo narazie nie mam siły ruszyć ręką ani nogą.....no i jak tu łagodzić ból przez oddechy jak dla mnie oddychanie to problem największy teraz:baffled:

Właśnie gadałam z teściowa, cała wycieczka po mnie przyjedzie, w dodatku Tico, ciekawa jestem jak się pomieścimy - 3 dorosłych + dziecko w foteliku (w tym jedna dorosła w 9 miesiącu ciąży) - to będzie widok :szok:

To bedzie widok jakbyscie z Ikei wracali..hahaha
MAGI! Świetnie to podsumowałaś! :-D:-D:-D:-D:-D

DAGNA! A tak na serio... to chyba zbyt wygodnie Tobie nie będzie... Życzę, żebyś dzielnie zniosła ten podróż. Najlepiej będzie mieć maluch w foteliku.

Magi - masz rację, jak z IKEi, w dodatku niecodzienny widok, bo moja teściowa to kobieta, której się jadaczka nie zamyka, 24 h na dobę, można oci... tzn. oszaleć ;-)
To tak jak ta od "sucho ma ta palma":-D:-D:-D:-D:-D

Kończy mi się przerwa... Wracam do deski do prasowania, póki mam jeszcze zapał.

she shu właśnie zamierzam z nim porozmawiać jak wróci, bo się tu zamartwię na amen, zwłaszcza że ja zwykle to gębą jazgolę jak już a nie karcę w ten sposób :(

reklama
Cześć dziewczyny!

Dziękuję wam wszystkim serdecznie za odpowiedź dotyczącą tego zwolnienia! Mam nadzieję, że urodzę w terminie i wtedy będzie kłopot z głowy!

Pół nocy nie spałam! Okropny ból gardła, no i zakichana jestem! Czuję się fatalnie! Byłam już w aptece - kupiłam szałwię i lecę wypłukać gardło!

Ciekawa jestem, co tam słychać u szpitalnych dziewczyn?

Do góry