reklama
ASIEK! Na pewno będzie wiedziała co i jak! Ty się nie stresuj! Trzymam kciuki o 17!mam do Was pytanko, czy lekarz bedzie potrfiła ocenic czy wyciekają mi wody?? bo dzis na 17 mam wizyte a od wczoraj co chwile mam wilgotne majtki tak jak bym popuszczała- a przeciez tego nie robie :/
I ja!Dagna nie no to my na bank na sam koniec a i jeszcze Ritka...
Koniecznie, nie ma innej opcji!a tu wywoluja dopiero po 12 dniach od terminu- U MNIE TO 8 PAZDZIERNIKA!!!!!!! JAK COS TO MOGE DALEJ DZIEWCZYNY Z WAMI PISAC?
PYSIU, jak ja Ci zazdroszczę tego spokojnego podejścia!Kurcze dziewczyny nie będzie tak źle...
olcia23
list mama '05
no tylko dwa dni rano w niedzielę ruszam do szpitala a jest ktoś jeszcze tak długo przeterminowany jak ja czy niestety mnie wszystkie wyprzedziły? będe wam pisać ze szpitala co tam u mnie mam chyba beniaminki numer no chyba że ktoś jeszcze by chciał być ze mną w kontakcie to piszcie na priva będzie mi tam raźniej w szpitalu ja się będę z kroplówami zmagać...
WIESZ bENIAMINKA CHYBA MA NA 12TEGO CC-TAK MI SIE WYDAJE-JA MOGE DAC CI NUMER TYLKO JA Z uK WIEC JAK UWAZASZ
sorki "Caps lock" mi sie wlaczyl
Pysiu-wszystkie dzieci tak sie nudza zabawkami-moj Besiek to kazda sie szybciutko nudzi-jedyne co go zajmuje na godziny to Playdoh (ciastolina) i Moonsand(ten piasek z ktorego robi sie mokre babki) on wogule powiedzial ze jak bedzie dorosly to bedzie "panem Robotka"
olcia23
list mama '05
ASIEK! Na pewno będzie wiedziała co i jak! Ty się nie stresuj! Trzymam kciuki o 17!
I ja!
Koniecznie, nie ma innej opcji!
PYSIU, jak ja Ci zazdroszczę tego spokojnego podejścia!
dzieki to na ktorego ty masz termin?
P
pysia_23
Gość
Witaj Małpko...
Pisz czasem co tam u was.
Wiem przy 2 dzieci będzie ciężko czas na BB znaleźć...
Lilula- już bliżej jak dalej tylko 2 dni i będziesz pod fachową opieką i lada chwila spotkasz sie ze swoim maleństwem.
A może do 12 coś się ruszy...?
Kciukaski za Anję i jej maluszka, aby jak najszybciej wyszły ze szpitala...
Zmykam na pocztę odebrać polecony i do krawcowej zanieść jeansy T. bo kupił dwie pary nowych, ale w obu za długie nogawki.
Po drodze jakieś zakupki zrobić i wracam do was...
Pisz czasem co tam u was.
Wiem przy 2 dzieci będzie ciężko czas na BB znaleźć...
Lilula- już bliżej jak dalej tylko 2 dni i będziesz pod fachową opieką i lada chwila spotkasz sie ze swoim maleństwem.
A może do 12 coś się ruszy...?
Kciukaski za Anję i jej maluszka, aby jak najszybciej wyszły ze szpitala...
Zmykam na pocztę odebrać polecony i do krawcowej zanieść jeansy T. bo kupił dwie pary nowych, ale w obu za długie nogawki.
Po drodze jakieś zakupki zrobić i wracam do was...
olcia23
list mama '05
_koRba_
Fanka BB :)
Hejo dziewczyny ja tylko na chwile, wklejam smska od Kasias , gratuluje w jej imieniu i swoim kolejnym rozpakowanym mamusia Ja uciekam cos porobic bo mnie normalnie nosi dzisiaj. Trzymam kciuki za wizytowe i wybierajace sie do szpitala. Milego dnia.
reklama
Saraa
Fanka BB :)
Na pocieszenie moge Ci powiedziec , ze pierwszego syna rodzilam sn bez znieczulenia , drugiego mialam cc i gdybym miala przy trzecim wybierac to wybieram SN bez znieczulenia. Ten bol przy sn nie trwa dlugo i jest do zniesienia, a po porodzie czujesz sie wprawdzie slabo ale super, natomiast po cc - dla mnie pierwsze 4 doby tragedia.ja sie chyba nie boje porodu(pewnie dlatego ze nie wiem co to znaczy), chyba bardziej jestem podekstytowana spotkaniem z synkiem i dlatego nie moge sie doczekac porodu, poza tym tlumacze sobie ,ze to nie moze byc az tak straszne skoro mnostwo kobiet decyduje sie na kolejne dzieci, ale to moje tlumaczenie
Czesc Dziewczyny!
Dzis cos spokojnie .
Powiedzcie czy ta poduszke rogal warto nabyc? tez widzialam w Kauflandzie ale sie zastanawialam czy kupic czy nie - przydaje sie to ?
Jesli masz zamiar karmic piersia to ci sie przyda podwojnie podkladasz ja pod plecy i pod reke i jest super wygodnie ( w szpitalu mielismy takie) Po za tym w szpitalu pokazano mi jak mozna na niej ukladac dziecko. Zginasz w pol robisz takie mini gniazdo i kladziesz bejbika jak w lezyczku.