Hausfrau
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie dzisiaj w nocy było tylko 8 stopni a w domu temperatura już spadła do 18-stu! Jak tak dalej pójdzie to jak Mały sie urodzi będę musiała włączyć ogrzewanie???????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny widzę że jutro trochę z nas wybiera się do szpitala -ja mam się jutro czyli 01 września stawić a w czwartek mają mi zrobić cesarkę i będę już miała swojego synuśka. Ja od rana już się kręcę i myślę co by tu jeszcze zrobić , zapakować i ZJEŚĆ :-) Mam takiego mega głoda na wszystko jak sobie pomyślę że za chwilę nic już jeść nie będę mogła. A właśnie może doświadczone dziewczyny by podpowiedziały co można a co nie bo ja to zielona - mówią żeby jeść dużo owoców ale tych nie i tych nie i w końcu mi wychodzi że nic-o co można ?:-(
Pozdrawiam wszystkie i ściskam mocniutko nowe dzieciaczki
Bardzo dobre podejście!!!Hahaha, a ja wyobrażam sobie tak: jadę, chwila moment, rodzę i koniec!! Nie mam zamiaru się stresować przed czasem. Będę sobie wmawiać, że poród to pikuś - w końcu wcześniej nigdy nie rodziłam, więc nie wiem czego się bać Hihihihi ;-) A tak poważnie to moja mama miała dwa szybkie porody i sama bym też tak chciała Wiem, chcieć sobie mogę!!! Ale co tam - nadzieję warto mieć do końca!!!
U mnie tak wygląda paździenik - urodziny córki, mamy, siostry i bratawczoraj byłam na zakupach dla Julci pod przedszkole i zadłam sobie sprawe jak bede miec przechlapane- dwie córcie z września czyli w jednym miesiącu dwie imprezy urodzinowe a dodatkowo później wyprawka do szkoły- SUUUUPER... juz 3m wczesniej trzeba bedzie odkładac kase :/
Fajnie!ja mam się jutro czyli 01 września stawić a w czwartek mają mi zrobić cesarkę i będę już miała swojego synuśka. Ja od rana już się kręcę i myślę co by tu jeszcze zrobić , zapakować i ZJEŚĆ :-) Mam takiego mega głoda na wszystko jak sobie pomyślę że za chwilę nic już jeść nie będę mogła. A właśnie może doświadczone dziewczyny by podpowiedziały co można a co nie bo ja to zielona - mówią żeby jeść dużo owoców ale tych nie i tych nie i w końcu mi wychodzi że nic-o co można ?:-(
Ja też o tym pomyślałam i już mammusze jeszcze kupic prezent dla Nadii od siostrzyczki
No właśnie o te powakacyjne wydatki i uzupełnianie/wymienianie garderoby mi chodziło.musze jeszcze kupic prezent dla Nadii od siostrzyczki i zmienic jej garderobe na jesien, bo wystrzelila mi w te waksy strasznie(17.5kg, 99cm,26but)SZOKER ,wszystko za male
a wydatki zwiekszaja sie proporcjonalnie z wiekiem szkoda,ze nie kasa ,ktora sie zarabia
Ale wiesz... ja wydałam mnóstwo przy pierwszym dziecku, bo musiałam kupić dosłownie wszystko, a teraz - wózek jest, wanienka, ciuszki, właściwie na azie to tylko trochę kosmetyków, ewentualnie smoczek, butelka... Więc jeśli planujesz baciszka albo siostrzyczkę dla Lenki, to proponuję nie pozbywać się rzeczy.Piszecie o wydatkach... naprawdę jak ktoś ma 2, 3 dzieci to podziwiam, ja już na Lenkę tyle kasy wydałam,że nie dziwię się ,że ludzie nie chcą mieć dzieci bo ich na to nie stać.
To pawda, ale trzeba zwracać uwagę, jak dziecko reaguje.A ja rozmawaialam z kolezanka polozna i mowila, ze wszystko zalezy od lekarza - ostatnio coraz bardziej odchodzi sie od drastycznego odchodzenia od unikania niektorych rzeczy - wlasnie ,aby dziecko sie prawidlowo rozwijalo i nie mialo pozniej na wszystko uczelenia , to karmiaca powinna w normalnych ilosciach jesc wszystko .
A dawno robiłaś te roletki?podrzuć namiar oni w sumie jeżdżą po całej wawce to może i na białołękę zawitają, podesłałam maile na priv.Bardzo dobre podejście!!!
U mnie tak wygląda paździenik - urodziny córki, mamy, siostry i brata
A we wrześniu wiadomo - nowe spodnie, bluzy, kurtka, buty jesienne, zimowe, kalosze... To chyba najkosztowniejsze miesiące
Fajnie!
Ja nic nie wiem o zakazanych owocach...
Chyba że ktoś ma jakąś specjalną dietę zaleconą, to wtedy pewnie nie wszystko mu wolno.
Ja też o tym pomyślałam i już mam
No właśnie o te powakacyjne wydatki i uzupełnianie/wymienianie garderoby mi chodziło.
Ale wiesz... ja wydałam mnóstwo przy pierwszym dziecku, bo musiałam kupić dosłownie wszystko, a teraz - wózek jest, wanienka, ciuszki, właściwie na azie to tylko trochę kosmetyków, ewentualnie smoczek, butelka... Więc jeśli planujesz baciszka albo siostrzyczkę dla Lenki, to proponuję nie pozbywać się rzeczy.
MONIA! Ja też miałam casting na rolety. Powiem Ci, że wybrałam 3 wykonawców, a rozbieżność była ok. 800 zł Jestem zadowolona z kolesia, który u nas robił - i cenowo, i jakościowo.
To pawda, ale trzeba zwracać uwagę, jak dziecko reaguje.
DAGNA! Gratuluję szafy!!!!!!!!
AKDERK! Czyli remont ma się ku końcowi
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, badania, wyniki, porody planowane i te z zaskoczenia!;-):-)
jola to czemu tak szybko idziesz do szpitala ??
dagna no w koncu szafa zrobiona... długo bedziesz ja wspominać....