reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Dagna piekne zyczonka..dziękuje bardzo. Wogóle dziekuje za zyczenia wszystkim Marta Tobie tez ,)

Małgos podziwiam za to pieczenie ciast...ale bym wszamała takie ciepłe jeszcze...mam tylko kupne bo nawet nie próbuje zrobic bo mi nie wychodzi nic słodkiego...miecha owszem extra wychodza.
Mi mały dzis tak giry wystawia bokiem ze normalnie mozna jajo strusie zniesc...nie ma litosci dla matki!

dzieki:) ja akurat ciasta lubie piec i czesto cos pieke bo tak juz nauczylam wszystkich w domu ze ciagle tylko mowia ze cos moglabym upiec..i duzo przepisow biore z gazet albo netu.
a co do maluszka to moj to samo..ciagle wystawia girki i nie powiem zeby to bylo mile hehe..boli;/ i wlasnie tez z boku brzucha.

reklama
maja ja dziś po ścianach już chodze z bólu pleców plus moje zagazowane jelita i żołąek chociaż sama nie wiem czy to on czy dno macicy no i mój czop który mizernie wylatuje, poza tym luzik ale całe popołudnie jestem śpiąca jak bym w nocy nie spaal a spałam i to duuuzzzoooo

magi wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń tych oczywistych i tych skrywanych najgłebiej w sercu, radości życia uśmiechu an codzień i oczywiście szczęsliwego rozwiazania!!!!

no i mnie dopadla zgaga..zjadlam leczo na obiad dosc przyprawione i teraz mam za swoje..ehh..zaraz potraktuje ja rennie:D

siedze dzisiaj i zastanawiam sie jak ja urodze..nie wyobrazam sobie siebie na porodowce:D

he he ja tez Małgos...juz widziałam te wielkie łózka i ja taka drobna tylko wielki brzuchol...i te moje nózki patyczki ...przecie oni mnie beda tam szukac na tym łózu...a co jak nie siegne tych podnózków..hahahaha

Hej laski!!!!!!!!!
Załączył mi się dzisiaj program na sprzątanie i cały dzień szalałam...padam ze zmęczenia:-(

Magi
sto lat!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wam gorąco!!!!!!!!!!!!!! Tylko tyle na dzisiaj :zawstydzona/y:

he he ja tez Małgos...juz widziałam te wielkie łózka i ja taka drobna tylko wielki brzuchol...i te moje nózki patyczki ...przecie oni mnie beda tam szukac na tym łózu...a co jak nie siegne tych podnózków..hahahaha

haha tez o tym myslalam:D jak bylam wtedy w szpitalu i badali mnie na fotelu to polozna objela moja reke i dziwila sie ze taka chuda jestem..a lekarz na moje nogi spojrzal i mowi chudzinki takie ze polamac mozna dotykajac.. hmm..aco ja na to poradze:D

no i mnie dopadla zgaga..zjadlam leczo na obiad dosc przyprawione i teraz mam za swoje..ehh..zaraz potraktuje ja rennie:D

siedze dzisiaj i zastanawiam sie jak ja urodze..nie wyobrazam sobie siebie na porodowce:D

skad ja to znam mialam taki przelom czasu ze zgaga przestala piec juz bylam szczesliw aze koniec z ta dolegliwoscia bo brzuszek opadl i na pewno juz nie bedzie mi dokuczac a tu wielkie rozczarowanie bo znowu zaczelo palic:szok:

reklama
małgoś, magi ja to z kolei zawsze wstydzę sie tego swojego grubego dupska :) Bo na porodówce wiadomo przy porodzie jego końcowej fazie praktycznie nago sie jest a tu dupa wielka a jak dziecko do cyca daja od razu to cycka trzeba szukać ;) Taka zupełnie nieproporcjonalna jestem :) No ale cóż na to mogę - ważne że mężowi się podobam:)

Do góry