reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

nie wiem czy dziś coś z tego będzie... narazie jestem sama w domu i nie wiem czy robić panikę i dzwonić po mamę... skurczę co 12 min. możę pójdę się wykąpać bo boli jak *******

chyba tak,ja bym dzwonila jesli mama ma daleko

justynko jakby co masz mój nr tel :)
Fajnie ci ja męża mogę 2 x dziennie molestować i nic. Spacery, sprzątanie to mit przy moim organiźmie ;) Pozostaje czekanie. A jeśli chodzi o masaż sutków to jak wy go robicie? Bo ja mam je bardzo wrażliwe i nic przyjemnego przy tym nie ma :/

ja ma to samo
a masaz sutkow wcale z przyjemnoscia mi sie nie kojarzy
ale jak do 1 nie urodze to sie na smierc zamasuje

kurcze zawsze się zastanawiałam jak to wygląda i nie jestem do końca przekonana że już się zaczeło... zastanawiam się czy to normalne że między skurczami mały strasznie się rusza

tak bo dla niego skurcze są meczace

Kasiona slicznych masz chlopakow w domciu
jeszcze raz gratki

reklama
ksiulka moze dlatego, że jeszcze nie donosiłaś ciaży. Brakuje Ci jeszcze 2tygodni:tak: ale fakt..lepiej próbować uspokoić skurcze inaczej.
co do justyny to ona rodzić może, dlatego no spa jak dla mnie bez sensu:tak:
Ja też nie lubiemasaży sutkowych..jakoszmioeniły im się upodobanai...ale jakieś molestowanie albo ssanie to pewnie dałoby radę:tak:

Dziewczynki, prosze Was trzymajcie kciuki.. nie wiem co się dzieje, ale już praktycznie w ogóle wstawac nie mogę... takie mam zawroty głowy.. czekam na M żeby mi pomógł jakoś się ogarnąć tj. ogolić i wykąpać... czarno to widze, ale spróbuję na 18-tą pojechać na tą wizytę.. trzymajcie kciuki żebym dała radę

Akderk, ja miałam tego samego dziada w pierwszej ciąży, teraz czekam na wynik, ale wcale nie liczę na to ze go nie będzie..

Dziewczyny! A jakieś inne objawy temu towarzyszą? Czy jest coś w analizie moczu?

Witajcie dziewczynki! Znalazlam minutke by wrzucic zdjecia moich pociech :-)
Nicolasek i luca :-)

Przecudowne skarby! Rozczulający widok! Aż nie mogę się doczekać na spotkanie z moim maleństwem!

Justyna - podziwiam za spokój! Ja już byłabym w szpitalu! A daleko masz?

tosiu zawroty?? Yyyy może zmęczyłaś się, albo ciśnienie??? Leż i zcekaj na M. A ktoś w domu jest w razie czego???????????

M do pol godziny powinien być... są w domu, ale nic nie mówiłam.. leżę... dziś tak od rana i wczoraj wieczór, ale teraz to już tragedia...i kuje mnie w dole brzucha, jak tylko próbuje wstac to nie wiem gdzie jestem..

uffffff przeczytałam wszystko :szok: przyznam że sporo tego było....
Gratulacje rozpakowanym kobitkom i dołączam się z trzymaniem kciuków za te co już blisko rozpakowania.....
Co do upławów to bez wkładki ani rusz....:crazy: mam wrażenie jakbym zesikała się :-D
ale bóli ani żadnych objawów ani rusz.... pozostaje czekać...
Duchota straszna u mnie, samopoczucie kiepskie i do tego mało sypiam :baffled: ciągłe wstawanie jak nie do WC to ciągła zmiana pozycja do spania bo nie wygodnie :dry:...
ehhhh no ale trzeba jakoś przeżyć :-)

reklama
Tosiu marne pocieszenie, ale ja też mam dzisiaj zawrotowy dzień. Zmiana pogody jak słyszysz burza idzie..ciśnienie mocno spadło. Zajmij sięczymś przez tą chwilkę...

Do góry