reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A ja jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj (wg umowy na papierze) mieli być stolarze i montować drzwi i listwy przypodłogowe. Zadzwoniłam do nich w piątek, żeby ustalić godzinę. Okazało się, że będą we wtorek (czyli dziś). Dzwoniłam przed chwilą - planują montaż na czwartek. Noż ********** ale poinformować o tym człowieka nie raczą! I generalnie nie rozumieją pretensji, bo to "tylko delikatna obsuwa":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ręce opadają!
Ci "fachowcy" potem się dziwią, że ich ludzie nie szanują...:angry::angry::angry:

Witam was dziewczyny

no prosze i kolejne nowinki:D:D:D no ale teraz to juz na porzadku dziennym beda takie informacje:)

ja dzisiaj czuje sie fatalnie glowa boli, jakies mdlosci i brzuch mnie boli tak jakbym miala zaraz dostac @@@@@@@ ehh az ciezko mi sie gdziekolwiek ruszyc....:baffled:

no to znowu czekamy wszystkie na same dobre wiesci
O tak, czekamy na dobre wiesci. Saraa, Calineczka, Wolfheart - kciuki mocno zaciśnięte i odezwijcie się Kochane!!! :-)

A ja jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj (wg umowy na papierze) mieli być stolarze i montować drzwi i listwy przypodłogowe. Zadzwoniłam do nich w piątek, żeby ustalić godzinę. Okazało się, że będą we wtorek (czyli dziś). Dzwoniłam przed chwilą - planują montaż na czwartek. Noż ********** ale poinformować o tym człowieka nie raczą! I generalnie nie rozumieją pretensji, bo to "tylko delikatna obsuwa":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ręce opadają!
Ci "fachowcy" potem się dziwią, że ich ludzie nie szanują...:angry::angry::angry:

Nic nowego Magdah- swoje trzeba wyczekać, prawie każda z nas remontująca już to przechodziła z niesolidnymi firmami....chyba za dobrze mają, a reklamami obsypane całe klatki schodowe, wydaje się że duża konkrencja. Hmmm. Cierpliowsci, i weź ich na złość ciężaróki, któa może sie lada chwila rozpakowac, trochę działa ;-)

Saraa i Wolfheart kciuki zaciśnięte. Wracajcie do nas szybko z maluszkami!

Magdah spokojnie bo sobie zaszkodzisz a nerwami nic nie przyspieszysz. Tacy są niestety ci fachowcy.

Calineczko co tam u ciebie?

witam, przy herbatce
właśnie wróciłam z wizyty u gin. 1 raz mnie badał odkąd w ciąży jestem na samolocie powiedział że szyjka krótka ale zamknięta kazał leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć jak będę miała skurcze mam brać od razu nospe niestety dzidziusia dziś nie podglądaliśmy morfologia i mocz ok aż sam był zdziwiony a i jeszcze jedna dobra wiadomość pozbyłam się PACIORKA po antyb. następna wizyta za 2 tyg. chyba że będzie się coś działo to szybciej...

Saraa, Calineczka, Wolfheart - kciuki mocno zaciśnięte
Beniaminka znasz już wynik z paciorka??
Jola- co u Ciebie bo wiem że też miałaś odpoczywać dużo a coś dawno nic nie pisałaś??

życzę spokojnego wtorku i równie udanych wizyt :)

reklama
Witam..nie moge znalezc sobie wygodnej pozycji;/ bola mnie plecy i to tak mocno ze jak zmywalam naczynia to musialam przerwac;/ powoli juz mam dosc..

Saara, calineczka, Wolfheart trzymam kciuki jak kazda z nas:)

Asiek, Dorotka, bedzie dobrze:) dziewczynki polubia przedszkole bo przeciez tam jest fajnie:)

Guusia wkoncu dalas znac..juz myslalam ze Twoj Cie zameczyl:p

Beniaminko pozdrow Aguske:)

Agnieszka jestem w szoku ze tak malo przytylas..ale skoro nie masz anemii to wszystko ok:) a ze dzidzia mala to sie nie przejmuj bo to wszystko geny ..jest zdrowe i to najwazniejsze:) moj tez bedzie nie za duzy skoro ja taka drobna i tatus szczyply.

Do góry