kalcha
Fanka BB :)
Saraa trzymaj się dzielnie!!! powolutku wszystko się rozkręci i ze spokojem zbieraj się do tego szpitala!! Trzymam kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, czekamy na dobre wiesci. Saraa, Calineczka, Wolfheart - kciuki mocno zaciśnięte i odezwijcie się Kochane!!! :-)no to znowu czekamy wszystkie na same dobre wiesci
A ja jestem wściekła
Wczoraj (wg umowy na papierze) mieli być stolarze i montować drzwi i listwy przypodłogowe. Zadzwoniłam do nich w piątek, żeby ustalić godzinę. Okazało się, że będą we wtorek (czyli dziś). Dzwoniłam przed chwilą - planują montaż na czwartek. Noż ********** ale poinformować o tym człowieka nie raczą! I generalnie nie rozumieją pretensji, bo to "tylko delikatna obsuwa" No ręce opadają!
Ci "fachowcy" potem się dziwią, że ich ludzie nie szanują...