monia.gryc
Fanka BB :)
SUUUPER, GRATKI, a tak się martwiłaś, smaka mi narobiłaś na lody...estem w domu
A więc po wizycie jest dobrze, Na bank chłopiec pięknie rozkładał nogi I w ciągu 2 tygodni przybrał 600 g Ma teraz wg kości udowej 2800 g a wg główki ponad 3 kg
Zwolnienie mi wypisała aż do tygodnia po terminie w razie co, żebym macierzyńskiego nie musiała zaczynać. Następna wizyta 31 sierpnia, ona myśli że się nie spotkamy a ja tak zwłaszcza że na razie rozwarcia nie mam.
KOCHANA śmigaj na l4 bo jeszcze troszkę i na fotelu stomatologicznym urodzisz.gratki wielkie i wsio co najlepsze
halo,halo dziewczyny co z Wami
super ze toxo niet
a co do morfologii,to po porodzi wroci do normy]
nosek do gory
gratki Gaja,a tak sie martwilas
dobrze ze maly nadrobil
ja po pracy
jutro jade na rano,a zaraz po pracy do fryzjera,juz sie doczekac nie moge
a w nastepnym tyg ktg i gin,ciekawe co mi powie
milego wieczoru
HOLERA wie, może czop odchodzi tak powoli?dla własnego spokoju przyspiesz tę wizytę.wrześnióweczki pomocy co może oznaczać krew w moczu wyszło na badaniu ze liczne bakterie i krew w moczu... a do wizyty jeszcze trochę mam ... pomocy...
WSZYSTKIEGO DOBREGO i setki takich rocznic...ja też jak mamy jakąś rocznicę nie kupujemy sobie prezentów tylko idziemy gdzieś razem.Ranyyyy, dziewczyny, co tu się działo przez cały dzień, kiedy mnie nie było??? Wzięłam się za czytanie, ale z odpisywaniem, wybaczcie, nie dam już chyba rady...
Gizelko, jak ja się cieszę! Szczęka mi opadła, że następna wrześniówka rozpakowana, gratuluję z całego serduszka!
Anitas - gratulacje! My też mamy dzisiaj rocznicę ślubu, ale pierwszą!:-):-):-) Nie robiliśmy sobie prezentów, ale za to mąż zaprosił mnie na obiadek do restauracji, potem byliśmy na krótkim spacerze i lodach :-) Stanął na wysokości zadania :-) Oglądałam sobie rano zdjęcia sprzed roku i mam wrażenie, ze to minęło co najmniej 5 lat, wszystko się tak bardzo pozmieniało, a najbardziej chyba ja sama (i fizycznie, i psychicznie...). Postaram się potem wrzucić jakąś fotkę sprzed roku
Życzę Wam miłego wieczoru i przespanej nocy! :-)
UFFF.. ZE MNIE SIĘ LEJE, kurde, wymyślili pralkę automatyczną, zmywarkę, odkurzacz a czemu nie ma nic do prasowania????
JAK JA TEGO NIENAWIDZĘ!