reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Padam na pyszczor , dobrejnocki !
Witam woeczornie, wy tu o proszkach o prasowaniu, ja jeszcze nic nie poprałam i nawet proszku dzidziusiowego nie kupiłam, u nas dzis też upał, teraz juz chłodniej ale dalej czym oddychac nie ma.
nogi mi srasznie puchną i dłonie, aż szczypie i boli przy chodzeniu, nie mowiąc już o kręgosłupie czuję się strasznie, nie wiedziałam ze aż tak będe narzekac
buziaki i zycze wszystkim miłego wieczorku
nogi mi srasznie puchną i dłonie, aż szczypie i boli przy chodzeniu, nie mowiąc już o kręgosłupie czuję się strasznie, nie wiedziałam ze aż tak będe narzekac
buziaki i zycze wszystkim miłego wieczorku
Saraa
Fanka BB :)
Unas sie ochlodzilo i mozna jakos wytrzymac. . Do naszej parafii przyjezdzaja jutro dzieci z rodzicami z Polski na wymiane polsko-niemiecka.I moj synus z racji tego , ze chodzi do katolickiego przedszkola i zna bardzo dobrze obydwa jezyki bedzie jutro caly dzien robic za tlumacza- ale jestem z niego dumna. Do jego przedszkola chodzi 10 dzieci z polskich rodzin i wyobrazcie sobie tylko 4 dzieci mowi po polsku. Nie moge tego pojac jak mozna nie uczyc dziecka jezyka ojczystego.
Do mam z Niemiec : jak chcecie gutschein na 22 % do C&A na wszystko (caly zakup) wazny do 31.08 to przyslijcie mi na priv swoj emeil
Do mam z Niemiec : jak chcecie gutschein na 22 % do C&A na wszystko (caly zakup) wazny do 31.08 to przyslijcie mi na priv swoj emeil
a wiecie, ze ja tez sobie nie zdawalam sprawy, ze ciaza to takie obciazenie?myslalam, ze to bardziej naturalny stan i przychodzi kobiecie z latwoscia...ale kazda z nas jest inna...
Saara - masz prawo byc dumna z synkaja mam dylemat, jak moje dziecko bedzie przyswajalo 3 jezyki, ale ponoc dzieci sa zdolne do wszystkiego tylko trzeba od poczatku stosowac jasne reguly..zobaczymy
milej nocy Mamusie i trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze poranne wizyty
Saara - masz prawo byc dumna z synkaja mam dylemat, jak moje dziecko bedzie przyswajalo 3 jezyki, ale ponoc dzieci sa zdolne do wszystkiego tylko trzeba od poczatku stosowac jasne reguly..zobaczymy
milej nocy Mamusie i trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze poranne wizyty
hej dziewczynki...
Ja dzis zalatany dzien miałam ze nawet mi ten upał nie przeszkadzał, ale jak juz wkoncu usiadłam to teraz czuje...o matkooo
Niby ma u nas w nocy padac, a jutro ma byc chłodniej...fajnie by było.
Gratuluje wizyt
Ja dzis zalatany dzien miałam ze nawet mi ten upał nie przeszkadzał, ale jak juz wkoncu usiadłam to teraz czuje...o matkooo
Niby ma u nas w nocy padac, a jutro ma byc chłodniej...fajnie by było.
Gratuluje wizyt
monia.gryc
HEY
cały dzień nie dawałam znaku życia...
Ale mam duuuzo pracy bo jutro 30 stka mojego m i imprezka!!!
Pproszę o kciuki na jutro przed południem mam usg 4 d mam nadzieje że Lenka ładnie zapozuje...
A poutrze teściowie się zapowiedzieli, teściowa chce nam fundnąć wyprawkę, mój M powiedział,żebym pochowała to co już kupiłam
cały dzień nie dawałam znaku życia...
Ale mam duuuzo pracy bo jutro 30 stka mojego m i imprezka!!!
Pproszę o kciuki na jutro przed południem mam usg 4 d mam nadzieje że Lenka ładnie zapozuje...
A poutrze teściowie się zapowiedzieli, teściowa chce nam fundnąć wyprawkę, mój M powiedział,żebym pochowała to co już kupiłam
lilu02
Wpadam tylko na moment podziękować za gratulacje odnośnie mojej wizyty DZIĘKI!!!!
Przez 3 godz. nie miałąm w domu prądu bo burze obok przechodziły a u mnie nic nie spadło ani kropelka :-( ale jutro ma być u mnie 22 stopnie hurra więc dobranoc dziewczyny obudzę się w innym klimacie, mam nadzieję
Przez 3 godz. nie miałąm w domu prądu bo burze obok przechodziły a u mnie nic nie spadło ani kropelka :-( ale jutro ma być u mnie 22 stopnie hurra więc dobranoc dziewczyny obudzę się w innym klimacie, mam nadzieję
Pati26
Mama Marcela i Samuela
lilu...i ja się dołączam do gratulacji udanej wizyty)
dziękuję wszystkim za gratulacje dla Nas:-))
w Bydgoszczy narazie nic nie zapowiada zmiany pogody
siedzę na balkonie z laptopem i nadal gorąc mnie oblewa
mam nadzieję że jutro cały dzień będzie lało i wiało
dobrej nocy Mamuśki
dziękuję wszystkim za gratulacje dla Nas:-))
w Bydgoszczy narazie nic nie zapowiada zmiany pogody
siedzę na balkonie z laptopem i nadal gorąc mnie oblewa
mam nadzieję że jutro cały dzień będzie lało i wiało
dobrej nocy Mamuśki
reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Witam porannie
Obudziłam się godzinkę temu cała zlana potem. Mam dość tej duchoty!!! Oczywiście wczoraj tylko pokropiło i tyle z mojej nadziei na burzę, a grzmiało tak groźnie. Dzisiaj znów od samego rana taka sama duchota.
Nadal piorę i rozpakowuję rzeczy po powrocie,bo walizka cała w cukrze. Zachłanna Angela uparła się,żeby zabrać ze sobą kilo cukru kupionego na wczasach i użytego tylko do dwóch kaw- (szkoda mi było zostawić) i pół wysypało mi się jakimś cudem na wszystko w walizce. Teraz mam wszystko bez wyjątku do prania.
Beniaminko, jak tam Twoje 4D???
Obudziłam się godzinkę temu cała zlana potem. Mam dość tej duchoty!!! Oczywiście wczoraj tylko pokropiło i tyle z mojej nadziei na burzę, a grzmiało tak groźnie. Dzisiaj znów od samego rana taka sama duchota.
Nadal piorę i rozpakowuję rzeczy po powrocie,bo walizka cała w cukrze. Zachłanna Angela uparła się,żeby zabrać ze sobą kilo cukru kupionego na wczasach i użytego tylko do dwóch kaw- (szkoda mi było zostawić) i pół wysypało mi się jakimś cudem na wszystko w walizce. Teraz mam wszystko bez wyjątku do prania.
Beniaminko, jak tam Twoje 4D???
Ostatnia edycja: