reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dobry wieczór, niedawno wróciliśmy dopiero z remontowanego mieszkanka, coraz ładniej się robi, dzisiaj towarzyszyłam mojemu P. żal mi było by kolejny dzień sam tam zasuwał i nie miał sie do kogo odezwać, przy okazji robiłam małe rzeczy, jak np malowanie zwierzątek z szablonu w pokoju Julci, jest ślicznie :-) Pomalaowałam też kaloryfer, i pół balkonu, wszystko do granicy wysokości rąk, i opdoczywając co 10 minut. Upał nadal trzyma, ale jest lepiej niz wczoraj, gdy dzisiaj malowałam pot spływał mi do oczu, ale ja oprócz ciąży nie mam teraz za gros kondycji, oszczędzam się już od 11 tygodnia, i są skutki. Nogi jak baloniki, dawno takich nie miałam, musze odpocząć bo chyba ciut za długo dzisiaj nie odpoczywałam jak należy.
Dorotko, Anitas - zycze mega fajnego urlopu, opalcie sie odrobinkę i wypoczywajcie! :-)
Dobrej nocy Dziewczyny! :-)

Ale tuniczki też są sexi obcisłe - ja mam dużo takich, opinają fajnie brzuszek i tyłeczek w getrach :D Np.:
Zobacz załącznik 265360Zobacz załącznik 265359
Zdjęcia z 26 czerwca, czyli 3 tyg. wstecz ;P I sorki za jakość, ale sama w lustrze robiłam :-D

miałam na mysli tuniki typowo ciazowe. A takie obcisłe za tyłeczek chetnie nosze.
Brzusio przeuroczy oczywiscie:tak:, tuniczka tez fajna. I w ogóle laseczka z Ciebie.

Olgadom
masz racje co do tych korków. Jakos 2 lata wstecz z Władysławowa to wracalismy z 10 h., z czego przez 3h. jechalismy 30 km. na godzine. I wreszcie gdzies odbilismy na boczne drogi, i z mapa w reku dojechalismy juz w miare. Bo tak to w 15 bysmy sie nie zmiescili. I w zeszłym roku jak jechalismy do Uniescia to tez bocznymi, bo nie chcielismy powtórki z rozrywki. Taka podróz to wykancza...

Małgos wszystkiego naj, naj z okazji Waszej rocznicy:-)

A ja po grillu, goscie juz dawno pojechali, a nie spie, bo mezus tak chrapie, ze zaraz mi bebenki popekają. I nic do niego nie dociera bo oczywiscie wypity jest. I ma mnie głeboko, jak cos mówie, to gada bez sensu, ze mam ochote mu przywalic:wściekła/y:

Mam nadzieje, ze Wy lepiej spicie.

Zazdroszcze Wam deszczyku, u mnie tylko wiatr zaczał wiac, i imprezke trzeba było do domu przeniesc. A teraz juz spokojnie, i duchota.

Dzidzia kopie jak szalona, chyba tatusia chrapanie tez ja wkurza:confused::oo:

miałam na mysli tuniki typowo ciazowe. A takie obcisłe za tyłeczek chetnie nosze.
Brzusio przeuroczy oczywiscie:tak:, tuniczka tez fajna. I w ogóle laseczka z Ciebie.

Olgadom
masz racje co do tych korków. Jakos 2 lata wstecz z Władysławowa to wracalismy z 10 h., z czego przez 3h. jechalismy 30 km. na godzine. I wreszcie gdzies odbilismy na boczne drogi, i z mapa w reku dojechalismy juz w miare. Bo tak to w 15 bysmy sie nie zmiescili. I w zeszłym roku jak jechalismy do Uniescia to tez bocznymi, bo nie chcielismy powtórki z rozrywki. Taka podróz to wykancza...

Małgos wszystkiego naj, naj z okazji Waszej rocznicy:-)

A ja po grillu, goscie juz dawno pojechali, a nie spie, bo mezus tak chrapie, ze zaraz mi bebenki popekają. I nic do niego nie dociera bo oczywiscie wypity jest. I ma mnie głeboko, jak cos mówie, to gada bez sensu, ze mam ochote mu przywalic:wściekła/y:

Mam nadzieje, ze Wy lepiej spicie.

Zazdroszcze Wam deszczyku, u mnie tylko wiatr zaczał wiac, i imprezke trzeba było do domu przeniesc. A teraz juz spokojnie, i duchota.

Dzidzia kopie jak szalona, chyba tatusia chrapanie tez ja wkurza:confused::oo:
kasik łacze sie myslami z Toba, moj malz tez chrapie ostro wlasnie i tez jestesmy po imprezie, tzn.kuzyn z zonz i dzieciakami byli do 23. a ja nie moge usnac, oczywiscie tez sobie chlopy popily, tak lekko, ale chrapanie jest ciezkie;-)
dobranoc:happy: moze jednak zasne?

Witam się porannie, od godziny już spać nie mogę!!! :( We Wrocławiu od późnego popołudnia leje i tak już cały czas :D Ochłodziło się do 19.4 stopni więc naprawdę przyjemnie jest złapać trochę oddechu! :)

Kasik - mogłam się domyślić, że tunika tunice nie równa :p

W Świdnicy dokładnie tak samo, zaczelo padać wczoraj i tak lało przez noc i do tej pory... Jest dużo chłoodniej:))

Witam! Wczoraj w nocy trochę popadało, więc dzisiaj od rana całkiem przyjemnie temperatura spadła, ale niestety ciągle jest duszno i w mieszkaniu nadal nie do wytrzymania. Jutro USG i dowiem się ile już waży moja malutka.
Miłej niedzieli

Hej kobietki!!!!!!!!
U mnie padało od wczorajszego późnego wieczora zaczęło tak o 22.00 i lało prawie całą noc....efekt teraz jest zimno :szok: temp. ok 20 stopni....i dzisiaj muszę poszukać cieplejszych ubrań:tak: Ale na to właśnie czekałam, teraz jest mi dobrze, bo wczoraj od tych upałów miałam aż zawroty głowy:-(
kasikN82, aga26ka to chyba wczoraj był taki wieczór byłam z moim na imieninach taty i mój tez wypity wrócił i chrapanie było, ale ja byłam taka padnieta, że o dziwo mi nie przeszkadzało to za bardzo ;-):-D

Miłej niedzieli brzuchatki!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja,
u nas nie padało ale jest super chłodek :)
Małż mój jeszcze śpi a ja z dziećmi niedawno wstałam bo bosko mi się spało w tym chłodzie - wreszcie się wyspałam bo ostatnio kiepsko z tym było :/

reklama
Hejo

U mnie pada juz cala noc i caly poranek. Jest super chlodek i tak, jak piszesz Gaja mnie tez sie super spalo. W ogole jest tak przyjemnie, ze chyba wyjde na bosaka na zewnatrz :-) Wczoraj myslalam, ze skonam. Zimne prysznice i oklady z zimnego recznika nie pomagaly. Wieczorem ruszylismy posiedziec nad jeziorkiem i wtedy juz zaczelo przyjemnie wiac. W drodze do domu - ok.22.00 doznalam szoku. Wyobrazcie sobie, ze cale moje miasto zakorkowane bylo o tej godzinie autami wracajacymi z Grunwaldu - po prostu szok, ile Ci ludzie musieli sie nastac zeby normalnie dojechac do domu.

Dorotko - udanego wypoczynku nad morzem.
Malgos - wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)
Monia - co tam sie u Ciebie stalo?

Milego dzionka :-)

Do góry