wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Hejka! Dzisiaj juz mi lepiej!! Wczoraj przywieźli nam meble kuchenne a w poniedziałek będą montować:-)(jeden problem z głowy) Ja też muszę kupić jeszczę szafę dla młodych i jakąś komodę bo nie mam gdzie ciuchów składowaćmnoży się to przy dziecku niesamowicie a Blanka mimo tego ,że na pierwszy rzut oka nie rośnie wcale nie ma już co na siebie włożyć bo wszystko za małe!!
marlena witamy!!!
Trixi dbaj o siebie kochana i o swoje szczęście!!!
Myszka nasz stary też teraz zmienił nieco plan dnia-zamiast cały dzionek przy kompie spędzać to meczyki ogląda w przerwach
Gaja kochana trudna sytuacja z tymi teściami ale wierz mi to świadczy tylko o tym, że dobrego masz męża o łagodnym serduszku ja mam taka kochaną własną mamusię i bywa że udusiłabym ją własnymi rękami ale w sumie zawsze daję sobie spokój bo inaczej bym zwariowała!!!:-(i też często płaczę z tego powodu że mam własną matkę taką wredną.....:-(
Kinia, Beniaminka powodzenia na egzaminach!!!
marlena witamy!!!
Trixi dbaj o siebie kochana i o swoje szczęście!!!
Myszka nasz stary też teraz zmienił nieco plan dnia-zamiast cały dzionek przy kompie spędzać to meczyki ogląda w przerwach
Gaja kochana trudna sytuacja z tymi teściami ale wierz mi to świadczy tylko o tym, że dobrego masz męża o łagodnym serduszku ja mam taka kochaną własną mamusię i bywa że udusiłabym ją własnymi rękami ale w sumie zawsze daję sobie spokój bo inaczej bym zwariowała!!!:-(i też często płaczę z tego powodu że mam własną matkę taką wredną.....:-(
Kinia, Beniaminka powodzenia na egzaminach!!!