co do ubranek dla dzieci to tez jej bede prac ale to dopiero w lipcu jaos, wiekszosc mam na rozmair 56 bo moje dzieci urodza sie wczesnej zapewne wiec troche w nich pochodza
Ja tez naleze to ,,zielonych" hehe, ale mysle ze na wsyzstko przyjdzie pora i kazda z nas sobie super poradzi
Wczoraj wieczorem wypilam sobie piwko bezalkoholowe mhmmmmmmmmm jakie pyszne, nie pamietam kiedy tak piwko mi smakowalo
Od piatku bede dawac lekcje polskego, znlazlam jednego wlocha ktory chce sie uczyc naszego jezyka hihi ciesze sie
oprocz tego dzialanosc moja i mojego O rozwija sie preznie i nie narzekamy na brak pracy
wczoraj otrzymalam dodatkowo papiertzn Foglio Rosa ktory pozwala mi na jazda po miescie samochodem w obecnosci kogos kto juz ma prawo jazdy
za miesiac moge zapisac sie na egzamin z teori ale mysle ze z tak wielkim brzuszek to zdam dopieor po porodzie razem z praktyka. Jestem super zadowlona, bo moje zyice wreszcie jest troche bardziej poukladane hehe
Oprocz tego wczoraj jak wracalam z zakupow puscilam pawia w samochodzie..masakra, zdarza sie wam jeszcze ???
Wspolczuje deszczow i powodzi, mam nadzieje ze zadnej z was nie dotkenalo to osobiscie, u nas juz jest cieplo i caly czas swieci slonce. No ale sie rozpisalam
zycze wszystkim mamusiom milego popoludnia