sentymentalnie, ale jak miło i relaksacyjnieja o ślubach to mogę słuchać godzinamia foty ślubne to nawet obcych ludzi u fotografa lubię oglądać
a ja lubię się chwalić i dzięki genialnemu fotogafofi mam czym :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sentymentalnie, ale jak miło i relaksacyjnieja o ślubach to mogę słuchać godzinamia foty ślubne to nawet obcych ludzi u fotografa lubię oglądać
JA Asiu mam tak samo. Mogłabym zdjęcia, a nawet płyty z takich imprez oglądać non stop. Ale swoje to tak sobie, bo mi szkoda, że ten dzień się nie powtórzy.sentymentalnie, ale jak miło i relaksacyjnieja o ślubach to mogę słuchać godzinamia foty ślubne to nawet obcych ludzi u fotografa lubię oglądać
wiesz z tych marzeń to może jeszcze nie nici;-)zawsze możecie spróbować postarać się o stwierdzenie brak ważności małżeństwa- trochę to trwa, ale warto;-);-);-);-)ja mam koleżankę, której mąż był emocjonalnie uzależniony od mamy i był rozwód, łzy, myślała, że to koniec świata, a teraz jest po ślubie kościelnym(notabene z facetem, który też przecodził stwierdzenie braku ważności małżeństwa)mają dwójkę ślicznych szkarabów i są maega szczęśliwi;-);-)
Jeśli są podstawy do tego, że ona wchodziła za Twojego z wyrachowania, a nie miłości szanse są duże
My jestesm prawie 3lata po ślubie, znamy się jakieś12 lat, a jesteśmy z sobą od prawie 6 latekślub był wymarzony, mieliśmy dwa przyjęcia dla starszyzny rodzinnej(restauracja i na następny dzień w namiocie- bardziej grilowo(6m/8m.)drugie przyjęcie dla przyjaciół i kuzynostwa, dzięki czemu nie trzeba było ciąć listy ze względów oszczędnościowychsukienkę miałam wymarzoną- firma margarett model viso(nawet nie wiem, czy nadal jest w sprzedaży)bukiet ze stokrotek polnych(biję pokłony wobec mojej kwiaciarki, do dziś nie wiem jak tego dokonała)ozdobienie kościoła połączone było akurat z komunią w mojej parafii, więc się z rodzicami zgadaliśy i do dziś dnia 19 maj to jest moja ulubiona data...a ślub no...mogłabym codziennie, ale cały czas z moim M.
ale na pociechę dodam, że moja koleżanka brała ślub cywilny w białej kieccenormalnej takiej jak w kościele, więc można
no to musi być wasza decyzja, bo to są procesy długi i zazwyczaj z wywlekaniem brudów, więc mało przyjemne, ale na pociechę dodam, że moja koleżanka brała ślub cywilny w białej kieccenormalnej takiej jak w kościele, więc można