reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja mam kolejny problem...i moze któras wie jak go rozwiązać;-)Jak wczoraj pisałam moja wizyta nie doszla do skutku z powodu choroby gina. I dzis dopiero sie zorientowałam ze przeciez miał mi wystawic nastepne zwolnienie L4 od zis mialam mieć. Czy jak pojade w sobote do niego to moze mi wystawić z dwudniowym wyprzedzeniem? Kurde bede musiala dzwonic do niego znowu dzis , ale wczoraj ledwo mówił:-(.
Chodzi o wystawienie L4 wstecz? Tak może wystawić, ale bedzie musiał pilnowac numerów i dat na drukach ZUS ZLA, On wie jak to zrobić. Potencjalnie tylko lekarz psychiatra moze wystawiac L4 wsteczne, ale ta sytuacja jest wyjatkowa i lekarz saobie na pewno z tym poradzi. Mysle ze bedzie OK, jesli nie przyjmowal przez te dni, to nie wystawial tez L4, wiec badz pierwsza w sobote i upomnij sie o wsteczne L4.
Powodzenia :-)

reklama
Malgos nie obrazaj sie :-) ja np raz zadalam pytanie na forum z mamusiami blizniakow nie, i nikt mi nie odpisal po dwoch dniach wiec najpierw sie wkurzylam a teraz pisze dalej ale i tak nikt mi tam nie odpisuje bo maja tam jakis zwarty krag hehe :-)

oo dzięki własnie o taka odpowiedz mi chodziło!Beniaminko ty nasza kochana specjalistko w tych sprawach...hiii Oczywisccie reszcie tez bardzo dziekuje.
A ja wam jeszcze sie czyms pochwale....Otórz dostałam dzis list z mojej firmy...z dokumentami do podpisania w związku z przyznaniem mi podwyżki..jupiiii a myslałam ze mnie ominą, no ale chyba nie jestem takim najgorszym pracownikiem :) ale sie czuje teraz doceniona, jakie to budujace.

dzień dobry ;-)

beniaminka...super wieści ;-)
cieszę sie razem z Tobą:-)

malgos..nie bierz tego do siebie
pewnie każda z nas ma takie uczucie czasami ze nikt go nie słucha
ale tutaj wyjątkowo szybko leci strona za stroną
i można czasami cos przeoczyć:tak:
głowa do góry i uśmiech na usta:cool2:

u nas dzisiaj ładne słoneczko
muszę sie w końcu ruszyć z domku na spacerek z młodym
ciesze się bo dobre samopoczucie wraca
i kibelek juz nie jest moim najlepszym przyjacielem

Miłego Dnia ;-)

Cześć wszystkim mamusiom :)) Mam termin na 20 września, więc mam nadzieję że mie przygarniecie do swojego grona, bo jak każda przyszła mama (to nasze pierwsze maleństwo) mam tysiące pytań i wątpilwości. Poza tym siedzę w domu i nudzę sie jak mops .....
Serdeczie pozdawiam z zimne ale słonecznej Łodzi :)))

Witaj Kasfree wsrod wrzesniowych mam :D

Kurde ja dzis mialam tyle roboty ze myslalam ze sie do wieczora nie wyrobie i co? oczywiscie nic nie ruszylam i zaraz chyba pojde spac :D

dzieńdobry dziewczynki

cieszę się że badanka dobrze wyszły ja to poraz kolejny genetyczne mam w poniedziałek na 18tą...z nerwów to chyba pogryzę wszystko....... no nic trzeba czekać
Kerna... trzymam kciukasy za Ciebie, szyjkę i maluszka oby wszytsko ułożyło się tak jak powinno.....
u nas już od kilku dni koniec z mdłościami tylko jak bąble są głodne to chyba tak mi dają znać... brzuszek się powiększa i wieczorkami jak położę rękę to czuje jakieś pukanie i przekręcanie się.:-D
no prosze mi także z tego kalendarza wychodzi że dziewczynka hmmm no zobaczymy może w poniedz będziemy już coś wiedzieli...
buzka

Cześć wszystkim mamusiom :)) Mam termin na 20 września, więc mam nadzieję że mie przygarniecie do swojego grona, bo jak każda przyszła mama (to nasze pierwsze maleństwo) mam tysiące pytań i wątpilwości. Poza tym siedzę w domu i nudzę sie jak mops .....
Serdeczie pozdawiam z zimne ale słonecznej Łodzi :)))

witaj kasfree..:-):-)

reklama
Do góry