reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Malgos serdecznie gratuluje maluszka w brzuszku :)
Trixi to widzę że Marysia wymagajaca jest :) podziwiam Cię z trójka takich maluchów :)
My tfu tfu caly październik bez żadnego kararu czy kaszlu :)

reklama
Ale cisza ;) my juz prawie zdrowi bo mi maluchy cos zlapalo ale juz na szczescie blizej konca wiec powoli wszystko wraca do normy za pare godzin natomiast moi rodzice wracaja do polski i juz sie obawiam dnia jutrZejszego jak maly to zniesie :/

Hej hej dziewczyny ale tu cisza :)
Ja wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się że wczoraj na moim teście ciążowym pojawiły się dwie kreseczki :)Jestem taka szczęśliwa tym bardziej że udało nam się w pierwszym miesiącu starań :)
A co tam u Was słychać??

85justyna !!! gratuluje!i witaj w klubie;)) dawno knie tu dziewuszki nie bylo dlatego tez wszystkie Was mocno pozdrawiam i chwale sie ze mam w sobie 4ro tyg facolke ;)) milego dnia Wam życzę buziole;***

Justyna, Mysia bardzo serdecznie gratuluje!!!!!! :-)

ja też jak widać po suwaczku czekam na trzecie szczęście :-)
W ogóle jakiś boom ciąży ostatnio:-D

Co tam u was dziewczyny?? jak dzieciaki heh chciałam napisać maluchy ale to już przecież prawie zerówkowicze! :)
właśnie dajecie dzieci do zerówki przedszkolnej czy szkolnej?? ;-)

reklama
Do góry