Hej :-)
Trixi , uff jak dobrze, że nie tylko moja córcia taki krasnoludek ;-) Jak przeczytałam, jakich mamy dużych chłopaków na forum, to moja trauma posiadania małego niejadka w rozmiarze XXS jeszcze wzrosła, a tu masz... Twoja Kasia jedynie ciut większa od Julki. Julka obecnie ok 93 cm i około 13 kg( ale głowy nie dam że ma już 13 z0 mierzona jakiś czas temu miała trochę ponad 12 i wiem, że szybko dziecko rośnie tylko do 1 roku życia, że podwaja i potraja swoja wagę urodzeniową, a teraz ...to już kolejne lata po 2 - 3 kg ledwie na rok. Nosimy ubrania w rozmiarze 92-98, czasami coś na 104 ale z reguły za duże, tylko nogi ma długie i bywa ze z 98 nogawki za krótkie ;-)
Mówisz Gaja, że Maksio mały się wydaje przy innych dzieciach? no proszę weź mnie nie stresuj, co my mamy powiedzieć
;-)
Widze, że dzielne przedszkolaki z naszych Wrześniaczków, brawo! :-)
Julka nadal w domu, mamy fajna opiekunkę ( uff ) a 2 x w tygodniu chodzimy na zajęcia taneczne ( rytmiczno-baletowe) do Młodzieżowego Domu Kultury, młoda jest zachwycona i zajęciami, i strojem małej baletnicy z baletkami i przebywaniem z innymi dziećmi, słucha swojej Pani , w domu pokazuje nam różne figury, jakieś szpagaty , mostki a mnie aż serce staje czy ona się nie połamie, taka drobniutka, ale i gibka bo lekka jak piórko. I codziennie pyta czy idziemy na ...bal, nie balet, ale bal ;-)
Trixi, czy ja dobrze pamiętam, że będziecie mieli 3 córeczkę? :-) I to już za chwilę...jej , ale to zleciało!
Kerna...już po połówkowym?
No kiedy to... wydawało się tak niedawno, a tu już za naście tygodni będzie kruszynka w domku., super :-) Tulaski dla Was!
Justyna, wyjeżdżasz? Ale wrócisz znowu do nas? :-) Wysoki twój synuś
Podobnie jak mój syn w tym wieku, był duży ale dosyć szczupły, zawsze najwyższe centyle, a teraz ma 195 cm jako dorosły facet :-) teraz jest na 3 roku studiów, już licencjat pisze.
Marta, twój Adaś też będzie wysoki mężczyzna
A córeczka po Mamusi
I chyba tak ma być, dziewczynkom wypada być na dolnych centylach ;-)
Pozdrawiam was cieplutko i do usłyszenia znowu !
jeszcze raz moc serdecznych życzeń dla forumowych solenizantów
:-)