reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
witajcie wieczorkiem:-)
Znowu gorąca dyskusja..docieramy się
Chyba każda z nas czyta wybrane posty i ma swoje ulubione tamety. widać mamy tu i kucharki i świat medyczny....no i każda chce coś wtrącić od siebie
Ja też przyznam, że nie czytam wszystkich postów, co pewnie większość z nas robi bo każdego interesuje coś innego
Ale np. mogę też siępożaliś..pochwaliłam isę Wam pierwszymi kopniakami i nic...
dorotko kciuki trzymam moooooooooooooooooocnooooooooooo
chyba zwariuje cały tydzień z tą telewizją
Znowu gorąca dyskusja..docieramy się
Chyba każda z nas czyta wybrane posty i ma swoje ulubione tamety. widać mamy tu i kucharki i świat medyczny....no i każda chce coś wtrącić od siebie
Ja też przyznam, że nie czytam wszystkich postów, co pewnie większość z nas robi bo każdego interesuje coś innego
Ale np. mogę też siępożaliś..pochwaliłam isę Wam pierwszymi kopniakami i nic...
dorotko kciuki trzymam moooooooooooooooooocnooooooooooo
chyba zwariuje cały tydzień z tą telewizją
lilu02
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Wczoraj jakoś nie mogłam pisać wiadomo dlaczego.Dla wszystkich ofiar wczorajszej katastrofy [*][*][*]
Dzisiaj też uciekam bo wczoraj szłam spać o 2.30 i padam z nóg.
Przebrnęłam przez wasze posty, ale piszecie nie nadążam....
Dorotka powodzenia jutro, trzymam kciuki i odezwij się po bo myślami będę z Tobą.
Dobranoc....
Dzisiaj też uciekam bo wczoraj szłam spać o 2.30 i padam z nóg.
Przebrnęłam przez wasze posty, ale piszecie nie nadążam....
Dorotka powodzenia jutro, trzymam kciuki i odezwij się po bo myślami będę z Tobą.
Dobranoc....
witajcie wieczorkiem:-)
mogę też siępożaliś..pochwaliłam isę Wam pierwszymi kopniakami i nic...
No to gratuluję ;-) kopniaków oczywiście
gizela79
Gizelka kochana, źle mnie zrozumiałas. A moze jatak głupio napisałam. Wlasnie chodzi mi o to co własnie napisałas...i ze kazda ma jakies problemy i nic złego w tym ze któras chce tu o tym napisać.
A jedzenie i gotowanie...to swoja drogą.
Tez czuje czesto, nawet bardzo czesto ze tu nie pasuje. Ale to chyba problem we mnie.
Magi ja nie potrafie się tu odnależć,ale to nic bo myślę,że rozpętam tym wojnę...ale mam juz dosyć płytkowości-bo z natury jestem inna...
Życze wszystkim mamusiom szczęśliwego rozwiązania...czy tak czy tak we wrześniu bedziemy sie wszystkie pocić na porodówkach...trzymam za każdą was mocne kciuki i powodzenia
Mycha1
Magi nie chodzi mi o to,ze te wszystkie tematy są "be"-zreszta nie będę sie usprawiedliwiać....wiem,ze każda ma swoje małe czy duże problemy...to też moja pierwsza ciąża-walczyłam o nią 11msc...,nie jestem bardzo inteligentna...i mogą pisać tu wszystkie osoby...tyle,ze spróbujmy między innymi podzielić się swoimi smutkami...nie mam nic o gotowaniu-tyle,ze80% postów to jedzenie...moze kogoś obraziłam -to przepraszam bardzo....ale krytyki nie prowadzą do tego by sie otworzyć tylko do tego by opuścić forum....Sory dziewczyny ale ja nie potrafię się tu odnależć.....
Gizelko ależ o czym ty tu piszesz, a kysz myślom o opuszczeniu forum!!
Bardzo lubię czytać twoje wypowiedzi i nie wyobrażam sobie żeby Ciebie tu nie było. Też czasem mam takie dni, kiedy wydaje mi się że nikt mnie nie zauważa tutaj lub też że może nie do końca aż tak "mądrze" się wypowiadam jak niektóre z was, ale piszę zawsze od serca i staram się pomóc wtedy kiedy umiem...
Znikam wtedy na chwilę, a po chwili znów wracam bo uświadamiam sobie jak bardzo jesteście mi tu bliskie i potrzebne.
Głowa do góry!! Pisz ile chcesz i co tylko uważasz, jesteśmy tu po to aby sobie pomagać w ciężkich chwilach i także po to żeby się trochę razem wyluzować i cieszyć się naszym wielkim "małym" szczęściem!!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
No to gratuluję ;-) kopniaków oczywiście
ja tez Kerna gratuluje kopniakow
a tak wogole to ja nawet jeszce nie czuje kopniakow tylko takie wypychanie
Magi ja nie potrafie się tu odnależć,ale to nic bo myślę,że rozpętam tym wojnę...ale mam juz dosyć płytkowości-bo z natury jestem inna...
Życze wszystkim mamusiom szczęśliwego rozwiązania...czy tak czy tak we wrześniu bedziemy sie wszystkie pocić na porodówkach...trzymam za każdą was mocne kciuki i powodzenia
Gizela przywoluje Cie do porzadku bo jak nie to pojade jutro po tej piep...ej amnio do Ciebie do Zarow i tak Ci do dupki nakopie ze zobaczysz
i nawet sie nie obejrzysz jak szybko tu wrocisz
pisz o czym chcesz
gizela79
Dziewczyny, czy tylko u mnie nie ma w lewymdolnym rogu, pod postami, tego okienka funkcji "odpowiedz na ten temat"?
Magi skarbie....ja zawsze klikam cytuj jak chce odpowiedzieć na dany temat który poruszyła mamuśka....
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
gizelka pisz o czym chcesz i jeśli tylko masz ochotę napisać coś od serca o problemach itp...ja na pewno będę starała Ci się jakoś pomóc. Ale ja np. też dlatego nie piszę o tym co się u mnie dzieje w domu, rodzinie itd..bo raz spróbowałąm i zrobiła się afera że hoho;-)
A odp. na temat powinno być...na dole i na górze..
dzięki za gratki, nie ekscytowałąbym siętak bardzo gdyby nie fakt, że to już 18tc a tu cisza....ale dotyk od środka czuję i jestem spokojniejsza.
A odp. na temat powinno być...na dole i na górze..
dzięki za gratki, nie ekscytowałąbym siętak bardzo gdyby nie fakt, że to już 18tc a tu cisza....ale dotyk od środka czuję i jestem spokojniejsza.