reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Beniaminka gratulacje , wiem jak to jest jak kamien z serca spada. Ja jestem tez w grupie ryzyka ze wzgledu na wiek , wiec tez to przezywalam.
Jola Mi powodzenia jutro, bedzie dobrze.- poprostu musi byc i juz

HEY LASKI
Ja tylko na chwilę skonana jestem, te rozmowy z rodzicami mogą wykończyć człowieka, powysyłałam wam wiadomości na nk ale coś się zchrzaniło, zajmę się tym jak będę w lepszej formie...
Pozdrawiam
ciao

ja dziewczynki sie tak najadłam ze pękam,zjadłam dwa ugotowane jajka i sałatke z pomidorów mniam:)
a teraz na dodatek dopycham sie winogronem:) a maluszek tak na wieczór szaleje ze szok-niesamowite uczucie,mój skarbek najdroższy

reklama
karolinka zazdroszczę tych kopniaków :) ja nie czuję już nawet bulgotania :(
no a ja już czysto w kuchni uffff i już po szybkim prysznicu,głowa mi pęka że nie wiem....a na dworzu tak wieje jak na uralu hehhe otworzyłam okno w sypialni w dużym pokoju było otwarte i tak trzasło od przeciągu że prawie zawału dostałam heheh....ja na noc zjem se lody i zielone jabłuszko :)

pewnie zaraz wszystkie mamcie zaczną się żegnać bo nadchodzi pora snu....ja zaraz zgwałcę mojego mena żebyśmy oglądali film i też lulu.........no i nie mam pomysłu n jutrzejszy obiad eeeehhhhh wieczny problem :( mój to musi mieć zawsze obiad z 2 dań...a u mnie w domu 2 dania były tylko w niedzielę a w tygodniu albo zupa,pierogi,kopytka,spagetti itd a teraz to trzeba codziennie 2 dania robić :) dobrze że weekendy nie musze gotować bo obiadek u mamy albo teściowej :) a te to już wiedzą ja zadbać o ciężarówke hehe

Do góry