reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kochane wrześnióweczki,
życzę wam spokojnych 9 miesięcy, bez mdłości, pobolewań, napięć itp.:)
A póki co, niech fasolki rosną jak na drożdżach:) Uważajcie na siebie, właśnie w tym okresie:)
Sierpnióweczka 2010

reklama
Witam dziewczyny
Zajrzałam tak z sentymentu bo dopiero co ja zobaczyłam 2 kreseczki, a dzisiaj jestem już o 4 dni przeterminowana ciężarówką:-D.
Życzę spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania:tak:

Cześć wam Wrześniówki, niedługo będziecie mieć takie wielkie brzuchy jak ja;). Do tych wszystkich, co są teraz absolutnie przerażone - nie ma co sie martwić za bardzo. Ja sie na początku też stresowałam, a teraz już ciąża weszła mi w krew:).

Gratuluję wszystkim wiśnióweczkom, i życzę spokojnych 9 miesięcy :biggrin2:
Sierpnióweczka 2010;-)

Bardzo dziękuję za miłe slowa i wsparcie:-)napewno będą potrzebne.Macie rację dziewczyny,że ten właśnie początek jest najbardziej niebezpieczny,znam to z własnego doświadczenia...niestety:-(.Ogromnie dziękuję,że jest ktoś kto mysli o NAS;-).
Pozdrawiam Was dziewczyny bardzo,bardzo serdecznie i życzę szczęśliwych rozwiązań i mega zdrowych bobasków:-D

Witam z ranka,
jestem w pracy, staram się zjeść kanapkę bo mnie mdli :/ Jej czemu trzeba na początku to ukrywać jak się kobieta tak źle czuje

Dziewczyny, mam problem-moje starsze dziecko ma pół roczku prawie i jak dotąd karmiłam tylko piersią....co powinnam zrobic? Nie mam pojęcia:no: Nie chcę przestawać karmic, normalnie ryczec mi sie chce bo sie naczytałam, ze powinnam małą odstawić. Podobno większość lekarzy ginekologów jest takiego zdania. Ja u mojego jeszce nie byłam...Poza tym mam wrażenie, ze Zosia sie nie najada tak, jak dotąd-moze mleko ze zwgledu na fasolke jest mniej wartościowe? Chyba powinnam doarmiac modyfikowanym. Tylko jakim?

reklama
Do góry