wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Umówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie wybieram lekarza w prywatnej klinice, bo w swojej przychodni w NFZ mogłabym się zapisać dopiero na luty, żałuję, bo mam tam fajną ginkę. Jeśli tylko mi się uda, to chciałam pójść na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zbyt długo nie stresować Fasolki swoją niepewnością i obawami, czy wszystko jest ok... ;-)No to coraz więcej wrześniówek
Ja ciągle nie wiem do jakiego lekarza mam pójść - mam duży dylemat, bo jak do tej pory same złe wrażenia co do zainteresowania pacjentką
Na pewno wieści będą tylko dobreUmówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce