reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Umówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce

Ostatnia edycja:
reklama
No to juz wrzesien 2010:-)
Gratuluje kazdej z osobna i zycze spokojnych 9 miesiecy :-D Ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu i niewazne ze mdlosci, zawroty glowy czy spuchniete nogi ;-)
Pozdrawiam,
Listopadowka 2009 :-)

No to coraz więcej wrześniówek :)
Ja ciągle nie wiem do jakiego lekarza mam pójść - mam duży dylemat, bo jak do tej pory same złe wrażenia co do zainteresowania pacjentką
Ja właśnie wybieram lekarza w prywatnej klinice, bo w swojej przychodni w NFZ mogłabym się zapisać dopiero na luty, żałuję, bo mam tam fajną ginkę. Jeśli tylko mi się uda, to chciałam pójść na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zbyt długo nie stresować Fasolki swoją niepewnością i obawami, czy wszystko jest ok... ;-)

Umówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce
Na pewno wieści będą tylko dobre :tak:

Chyba już ginekolog wybrany teraz pozostaje się umówić na wizytę, chciałabym tak w połowie stycznia, akurat wtedy serduszko byłoby widać i już taką małą żabkę w brzuchu :)
Poza tym czuję się nawet dobrze, dopadają mnie mdłości w pracy ale nie wymiotuję i na razie dobrze, przynajmniej szefostwo nic nie podejrzewa ;)
Nie wiem kiedy im zakomunikować, jeśli potwierdzona zostanie ciąża???? Myślałam że tak koło 12 tygodnia

Witam serdecznie wrześnióweczki 2010 :-D niech czas ciąży będzie dla was spokojny, a rozwiązanie bezproblemowe :happy2::tak: i każdej z was z osobna i wszystkich na raz :-D;-):-D chciałabym teraz serdecznie pogratulować!! :-D

Witam wrześnióweczki!
Jak poczytałam chwilke jak zrobiłyście teściki i wybieracie ginka to aż łezka w oku się zakręciła niedawno ja robiłam test a tu zaraz połówka na karku jak ten czas leci:tak:Powodzonka!

Kochane wrzesnioweczki-zycze Wam wspanialych 9 miesiecy, bezproblemowych!:tak:!Lekkiego porodu;-)Jak ten czas szybko leci:szok:sama jestem wrzesniowa mama 2009:-):-) Urodzilam dokladnie 09 09 2009:-) Czekaja Was najpiekniejsze momenty, najcudowniejszy okres w zyciu:tak:Tesknie troche za brzuszkiem:-pjak patrze na mojego synka, jak sie usiecha, rozwija, gaworzy to serce sie raduje i do szczescia nie potrzeba juz nic wiecej:tak::-)!!!

Wzruszylam sie:zawstydzona/y:...GRATULUJE WAM WSZYSTKIM:-):-):-)

wow jak ten czas leci :szok:
dopiero majówki się pojawiały, a tu już wrześniówki:szok:
gratuluje wszystkim wrzęsnióweczkom i dbajcie o siebie i Wasze maleństwa :-)

reklama
Do góry